משיחות שקיימו חברי הסיעות השונות בגוש השינוי עולה הרושם כי בגוש מבינים שהסיכוי לסבב בחירות נוסף גבוה מהסיכוי להקמת ממשלה. למרות זאת, נעשים מאמצים לשמור על הגוש ולתאם לכל הפחות מהלכים משותפים בכנסת, ובראשם החלפת יו"ר הכנסת וביטול חוקי הרפורמה והמהפכה המשפטית (ביני אשכנזי)
כוחות צה"ל זיהו עשרה מחבלים חמושים מארגון חיזבאללה וחיסלו אותם
ביומיים האחרונים: כוחות צוות הקרב החטיבתי 7 חיסלו 10 מחבלים מארגון הטרור חיזבאללה שהיוו איום על כוחותינו
במהלך פעילות של כוחות צוות הקרב החטיבתי 7 בפיקוד אוגדה 36 לאורך הימים האחרונים, זוהו במספר אירועים שונים, עשרה מחבלים חמושים מארגון הטרור חיזבאללה שפעלו בסמוך לכוחות. בסגירות מעגל מהירות, צה"ל חיסל את המחבלים והסיר את האיום.
בפעילות נוספת של לוחמי היחידה הרב-ממדית, הושמדה עמדת שיגור טעונה ומוכנה לשיגור שהיוותה איום מיידי על כוחותינו. כמו כן, הושמדו תשתיות ששימשו לאחסון אמצעי לחימה ומבנים צבאיים.
בנוסף, הלילה (ב'), חיל האוויר תקף תשתיות של ארגון הטרור חיזבאללה מהן פעלו מחבלי הארגון, לאחר ששוגר טיל נ"ט לעבר כוחותינו בדרום לבנון, ללא נפגעים. תוך זמן קצר, כוחות אוגדה 91 תקפו את עמדת השיגור ממנה שוגר הטיל.
צה"ל ימשיך לפעול למול איומים כלפי אזרחי מדינת ישראל וכוחות צה"ל, ופועל בהתאם להנחיות הדרג המדיני.
