ראש הממשלה נתניהו שוחח בימים האחרונים עם בכירים במפלגות החרדיות וביקש מהם להוריד מסדר היום את חוק הגיוס, ולהמתין עם זה עד לאחר הבחירות. נתניהו הבהיר בשיחות כי "אין רוב במליאת הכנסת להעביר את החוק רגע לפני הפריימריז והבחירות". על רקע הימים הביטחוניים המורכבים, אמר נתניהו: "זה לא צריך להיות על סדר היום עכשיו" (אברהם פריינד).
אסון: בחורה בת 16 נהרגה בתאונה קשה בעפולה; אחותה נפצעה
טרגדיה בקרית יערים: שירה רחל שינה ע"ה, בת 16 בלבד, נהרגה בתאונת דרכים בעת שביקרה את אחותה בעפולה | השתיים יצאו להליכה בשעות הערב ונפגעו מרכב | אחותה נפצעה באורח בינוני ומאושפזת בבית החולים | המנוחה היא בתו של הרה"ג ר' מנשה שינה מחשובי האברכים בטלז סטון
ברוך דיין האמת: הלכה לעולמה הבחורה מרת שירה רחל שינה ע"ה, בת 16 מקריית יערים טלז סטון, שנהרגה אתמול (שלישי) בתאונת דרכים קשה בעפולה, בעוד אחותה נפצעה באורח בינוני ומאושפזת בבית החולים 'העמק'.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי המנוחה הגיעה לביקור אצל אחותה המתגוררת בעפולה. הן יצאו בשעות הערב לעשות הליכה, אז פגע בהן רכב. למקום, בצומת חטיבת כפיר, הוזעקו כונני ארגון 'הצלה' של מד"א שהעניקו טיפול רפואי ראשוני לשתי הצעירות, והן פונו במצב קשה להמשך טיפול בבית החולים העמק בעיר.
חובש 'הצלה' משה פרלמן דיווח מהמקום: "כשהגעתי לזירת תאונת הדרכים עם אמבולנס מד"א שברשותי, מצאתי שתי הולכות רגל, צעירות כבנות 20, כשהן מעורפלות הכרה וסובלות מחבלה רב-מערכתית לאחר שנפגעו מרכב. יחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד"א הענקנו להן טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבוע וחבישות, והן פונו במצב קשה להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים העמק בעיר. כמו כן הענקנו טיפול רפואי ראשוני לנהג הרכב, והוא פונה במצב קל להמשך טיפול בבית החולים".
חובש מד"א מוחמד שנאן סיפר: "ראינו את שתי הולכות הרגל כשהן בהכרה מעורפלת וסובלות מחבלות קשות בגופן. הענקנו להן טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותן לבית החולים כשמצבן קשה".
המנוחה ע"ה נולדה לפני 16 שנה לאביה הרה"ג ר' מנשה שינה שיבלחט"א, מחשובי האברכים בקריית יערים טלז סטון מלומדי כולל חכמי מערב, ולאמה שתחי'.
היא למדה בסמינר בירושלים והייתה תלמידה בעלת יראת שמיים ומידות טובות. בני המשפחה וחברותיה קיבלו בהלם את הבשורה על הטרגדיה הקשה עם פטירתה בטרם עת.
מסע הלוויה היום (רביעי) בשעה 15:00 בצהריים בבית העלמין ארץ החיים בבית שמש שם תיטמן.
תהא נשמתה צרורה בצרור החיים.
