מיכאל שמש: חודשים לפני הבחירות ובפטור ממכרז: גל הירש קיבל הארכת חוזה לחצי שנה נוספת כממונה על השבויים והנעדרים. עלות השכר עד סוף השנה: 52 אלף שקל בחודש, וכ־360 אלף שקל בסך הכול. בנימוקי ההחלטה נכתב כי ההארכה נועדה לאפשר לראש הממשלה להוביל ״מהלכים אסטרטגיים״ בתחום השבויים והנעדרים. על ההחלטה חתומה, בין היתר, מ״מ מנכ״לית משרד ראש הממשלה, דרורית שטיינמץ
סולברג הודיע: זה ממלא המקום בוועדת הבחירות
פחות משנה לבחירות, שופט בית המשפט העליון הודיע כי היועץ המשפטי לשעבר של הוועדה יחליף את המנכ"לית היוצאת - ויעמוד בראשה בתקופת מערכת הבחירות | כל הפרטים
שופט בית המשפט העליון נועם סולברג הודיע היום (ראשון) כי עו"ד דין ליבנה יכנס לתפקיד ממלא מקום מנכ"ל וועדת הבחירות המרכזית, זאת לאחר פרישתה של המנכ"לית הוותיקה.
ליבנה היה במשך שנים ארוכות היועץ המשפטי של הוועדה, ופרש מהתפקיד רק לאחרונה. כעת, כאמור, יחזור לוועדה הפעם בתור המנכ"ל.
מינויו של ליבנה מגיע בעקבות הודעת הפרישה הדרמטית של אורלי עדס, שעמדה בראש המערך המנהלי של הוועדה מאז שנת 2010 - הודעה שהפתיעה רבים. בעיקר בשל העובדה שעדס ביקשה להישאר לקדנציות נוספות.
