מבזקים מבזקים + צבע אדום
תל אביב 21°c
באר שבע 23°c
חיפה 19°c
ירושלים 24°c
בית שמש 19°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
כ"ח אייר התשפ"ו | 15.05.2026
תל אביב 21°c
באר שבע 23°c
חיפה 19°c
ירושלים 24°c
בית שמש 19°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

טרגדיה בפנמה: ישראלית נהרגה בתאונה קשה

בזק"א תל אביב פועלים יחד עם משרד החוץ על מנת להעביר את ההרוגה בהקדם לישראל לצורך קבורה והלוויה, ולהטיס את הפצועים לטיפול בישראל

טרגדיה בפנמה: ישראלית נהרגה בתאונה קשה
זירת התאונה בפנמה צילום: זק"א היחידה הבינלאומית

אזרחית ישראלית נהרגה היום בתאונת דרכים קשה בלה צ'וררה שבפנמה, בתאונה שבה היו מעורבים מיניבוס הסעות ואוטובוס. כמה אזרחים ישראלים נוספים נפצעו באורח בינוני וקשה, ופונו לקבלת טיפול בבית חולים מקומי. הדיווח על התאונה פורסם גם בכלי תקשורת בישראל, ובהם ynet וחדשות 13.

במוקד זק"א תל אביב התקבל הדיווח על התאונה, ומיד לאחר מכן יצר צוות החטיבה הבינלאומית קשר עם צוות מקומי של הארגון בפנמה, כדי לטפל בזירה הקשה, לסייע בבית החולים וללוות את הנפגעים ובני משפחותיהם.

ברוך נידאם, מנהל החטיבה הבינלאומית של זק"א תל אביב, שמנהל את האירוע, אמר: "מיד עם קבלת הדיווח על המקרה, אנחנו פועלים יחד עם משרד החוץ על מנת להעביר את ההרוגה בהקדם לישראל לצורך קבורה והלוויה, ולהטיס את הפצועים לטיפול בישראל".

לדבריו, צוותי החטיבה הבינלאומית נמצאים בקשר עם הרשויות המקומיות, ופועלים במהירות האפשרית כדי לאפשר את שחרור הנפגעים לישראל.

יוסף דוויר, מפקד זק"א תל אביב בפנמה, שמטפל בזירה, הוסיף: "מיד עם קבלת הדיווח הגעתי למקום יחד עם צוות של זק"א, ואנו פועלים מול כלל הגורמים במקום לשחרר את ההרוגה בהקדם, ודואגים לכבוד המת ולאיסוף הממצאים".

פנמה זק"א תל אביב תל אביב

 צבע אדום

art