מבזקים מבזקים + צבע אדום
תל אביב 27°c
באר שבע 34°c
חיפה 25°c
ירושלים 31°c
בית שמש 30°c
בני ברק 33°c
אשדוד 33°c
כ"ז אייר התשפ"ו | 14.05.2026
תל אביב 27°c
באר שבע 34°c
חיפה 25°c
ירושלים 31°c
בית שמש 30°c
בני ברק 33°c
אשדוד 33°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

שר החוץ האיראני: "טהראן ידעה על ביקורו של נתניהו באבו דאבי"

"נתניהו חשף כעת בפומבי את מה ששירותי הביטחון של איראן העבירו מזמן להנהגתנו", כתב עבאס עראקצ'י ברשת X, מבלי להסביר מדוע איראן לא חשפה בפומבי לפני שבועות את המידע שהוא טוען שיש לה

שר החוץ האיראני: "טהראן ידעה על ביקורו של נתניהו באבו דאבי"
עבאס עראקצ'י לצד מוחמד באקר קאליבאף צילום: משרד החוץ האיראני

איראן מאיימת על איחוד האמירויות הערביות וטוענת כי ידעה על ביקורו של ראש הממשלה בנימין נתניהו באבו דאבי, בשיא המערכה האמריקאית-ישראלית נגד טהראן.

"נתניהו חשף כעת בפומבי את מה ששירותי הביטחון של איראן העבירו מזמן להנהגתנו", כתב עבאס עראקצ'י ברשת X, מבלי להסביר מדוע איראן לא חשפה בפומבי לפני שבועות את המידע שהוא טוען שיש לה.

"איבה עם גדולי איראן היא הימור טיפשי", המשיך עראקצ'י. "קנוניה עם ישראל היא בלתי נסלחת. אלה שחולקים קשר עם ישראל כדי לזרוע פילוג יידרשו לתת דין וחשבון".

בעוד שאיחוד האמירויות הערביות מכחישה שראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר במדינה במהלך המלחמה האחרונה נגד איראן, דוברו דאז של נתניהו מתעקש כי דבריו של הבוס לשעבר נכונים.

"כמי שמכיר היטב את איחוד האמירויות הערביות וחי שם תקופות ארוכות, וכמי שליווה את ראש הממשלה בביקור ההיסטורי שנשמר בסודיות עליונה עד היום, אני יכול לומר שראש הממשלה התקבל באבו דאבי בכבוד מלכים", כתב אתמול זיו אגמון בפייסבוק.

"השייח' מוחמד בן זאיד, בני משפחתו ואישים נכבדים נוספים קיבלו את פנינו ושמחו לראות את ראש ממשלת ישראל על אדמתם", הוא ממשיך.

משרדו של נתניהו חשף את דבר הביקור אתמול הערב, אותו הכחישה אבו דאבי. "השייח' כיבד מאוד את ראש הממשלה והסיע אותו באופן אישי במכוניתו האישית מהמטוס לארמון", כתב אגמון. "הדברים שראש הממשלה סיכם במהלך ביקור מדהים זה ידוברו עליהם לדורות הבאים. הצלחה גדולה".

בנימין נתניהו איחוד האמירויות איראן ארצות הברית (ארה"ב)

 צבע אדום

art