אסף רוזנצוייג: התביעה בגרמניה הגישה כתבי אישום נגד שבעה גברים בגין חברות בחמאס ותכנון מתקפת טרור. לפי האישום, הם פעלו בהנחיית בכירים בחמאס, השיגו כלי נשק ותכננו להוציא לפועל מתקפה נגד יעדים ישראליים
הונדורס הכריזה: חמאס ומשמרות המהפכה ייחשבו כארגוני טרור
הונדורס היא המדינה ה-46 שמכריזה על משמרות המהפכה של איראן כארגון טרור בשנה האחרונה, זאת בעקבות פעילות משרד החוץ בהובלת שר החוץ סער לקידום הדזיגנציות על ארגוני הטרור
הונדורס הכריזה על חמאס ועל משמרות המהפכה של איראן כארגוני טרור
הונדורס היא המדינה ה-46 שמכריזה על משמרות המהפכה של איראן כארגון טרור בשנה האחרונה, זאת בעקבות פעילות משרד החוץ בהובלת שר החוץ סער לקידום הדזיגנציות על ארגוני הטרור.

הנשיא עספורה קיים ביקור בישראל בתחילת חודש ינואר- עוד בטרם כניסתו לתפקיד- במהלכו הודיע לשר החוץ סער כי ביומו הראשון בתפקיד יקבל את כתב האמנה משגריר ישראל במדינה, דבר שנעשה עם כניסתו לתפקיד בסוף החודש.
שר החוץ גדעון סער בירך על כך: "אני מברך את נשיא הונדורס נאסרי עספורה- מנהיג חזק עם ערכים ועקרונות - על החלטתו להכריז על חמאס ועל משמרות המהפכה של איראן כארגוני טרור. זהו חיזוק חשוב נוסף במערכה הגלובלית נגד הטרור שמסכן את הביטחון בעולם כולו, כולל באמריקה הלטינית".
