ראש ארגון הבריאות העולמי מודאג מ"היקף ומהירות" התפרצות האבולה, לאחר שדווח על 134 הרוגים בקונגו.
הכרך השלישי של "נזר כהן": הגאון רבי זמיר כהן חגג עם בני הישיבה
לקראת חג השבועות: הגאון רבי זמיר כהן הוציא לאור את הכרך השלישי בסדרה העיונית "נזר כהן" | בקרית הישיבה הגדולה בביתר נערכה סעודת מצווה מיוחדת בשילוב מעמד חגיגי לרגל השמחה | ראש הישיבה לבני הישיבה: "הספר הוא תוצר של הפלפול והריתחא דאורייתא שהתלהטו יחד בבית המדרש"
שמחת התורה בערב קבלת התורה: בימים אלו יצא לאור הכרך החדש והשלישי בסדרה העיונית על הש"ס של ספרי "נזר כהן" שכתב ראש ישיבת "אבני נזר", הגאון רבי זמיר כהן, והפעם יצא לאור הכרך על מסכתות כתובות, נדרים ובבא מציעא.
לקראת חג מתן תורה נערך בישיבה מעמד מיוחד לרגל הוצאת הכרך החדש, המתבסס על שיעורים שמסר ראש הישיבה הגר"ז כהן בישיבה במסגרת השיעורים הכלליים בשנתיים האחרונות.
כרך זה מצטרף לשני הכרכים הקודמים על סוגיות הש״ס שכתב בשנים האחרונות ראש הישיבה. הוצאת הכרך החדש מהווה שמחה לא רק עבור ראש הישיבה, אלא גם עבור התלמידים שהשיעורים נמסרו להם לאורך השנים, והם היו חלק מהלימוד שבזכותו יצאה לאור עולם סדרת הספרים החשובה.
סדרת ספרי "נזר כהן" נכתבה ברוח דרכו הייחודית והבהירה של ראש הישיבה, ששיעוריו בנויים כמלאכת מחשבת נדבך אחר נדבך: החל מעיון מעמיק בפשט הסוגיה, דרך חישוב וליבון שיטות הראשונים והאחרונים, ועד להבנת עומק הסוגיה וסידור פרטיה בבהירות מופלאה.
לאחר סעודת המצווה נשא ראש הישיבה דברים ואמר לבני הישיבה, כי הספר הזה הוא בראש ובראשונה שלהם, כיוון שהוא תוצר של הפלפול והריתחא דאורייתא שהתלהטו יחד בין כותלי בית המדרש.


























