אסף רוזנצוייג: התביעה בגרמניה הגישה כתבי אישום נגד שבעה גברים בגין חברות בחמאס ותכנון מתקפת טרור. לפי האישום, הם פעלו בהנחיית בכירים בחמאס, השיגו כלי נשק ותכננו להוציא לפועל מתקפה נגד יעדים ישראליים
אשה גורשה מסאונה בברצלונה כי ענדה מגן דוד
במקום היו כמה נשים אך אף אחת מהן לא התערבה או הגנה על האישה היהודייה. אחת מעובדות המקום, אמרה ליהודיות: "אנחנו לא תומכים ברצח עם", האישה ענתה לה: "גם אני לא"
אישה יהודיה שענדה שרשרת מגן דוד בכניסה לסאונה בברצלונה, סורבה כניסה על ידי העובדות במקום. אחת מהן צעקה לעברה "תשוחרר פלסטין".
האישה מחתה על זכותה לענוד שרשרת מגן דוד וגם לא הכחישה כי היא ציונית. "זה בא ביחד" אמרה.
במקום היו כמה נשים אך אף אחת מהן לא התערבה או הגנה על האישה היהודיה. אחת מעובדות המקום, אמרה ליהודיות: "אנחנו לא תומכים ברצח עם", האישה ענתה לה: "גם אני לא".
הוויכוח המשיך מחוץ למקום, האישה יחד עם אישה יהודיה נוספת קראו למי שעמדו בתור: ״שתדעו שהן לא מכניסות אותנו כי יש לנו שרשרת מגן דוד״. אנשי האבטחה אף איימו להזמין לשתיים משטרה. כשהחלו ללכת אמרו: ״ברוכים הבאים לברצלונה״.
