איתי בלומנטל: דיוחנו הערב: ישראל צפויה להגיב על שיגור רחפן הנפץ של חיזבאללה שפגע הלילה בכלי הנדסי של צה"ל סמוך לרכס עלי טאהר ברצועת הביטחון הישראלית בדרום לבנון. בשעות האחרונות, בצה"ל מקיימים הערכות מצב, והכינו מספר אפשרויות תגובה: מתקיפה מהאוויר ועד פעולות ממוקדות- למשל נגד המחבלים ברכס עלי טאהר- שיועברו לאישור הדרג המדיני. המנגון האמריקני יעודכן. אחת האפשרויות היא לבצע פעולות שנדחו בתקופה האחרונה, פעולות שנחשבות "לרגישות", בעקבות דרישה של ממשל טראמפ שלא להסית קשב לזירה הלבנונית כל עוד ארה"ב היתה עסוקה בהסלמה מול איראן. גורם ישראלי אומר לנו הערב שלישראל זכות להגיב על פגיעת הרחפן הלילה, גם במסגרת ההסכם שנחתם עם ממשלת לבנון, הסכם שמאפשר לצה"ל לפעול נגד חיזבאללה במקרה שיפר את הפסקת האש.
גופת גבר אותרה בכביש 3, המשטרה חוקרת חשד לפגע וברח
המשטרה פתחה בחקירה בעקבות מציאת גופת גבר סמוך למושב הודיה. המשטרה מנסה לאתר רכבים שעשויים להיות מעורבים באירוע
גופת גבר אותרה הבוקר (שני) בכביש 3, סמוך לכניסה למושב הודיה שבאזור אשקלון. המשטרה חוקרת האם מדובר בתאונת פגע וברח.
עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום שוטרי מרחב לכיש, בוחני תאונות הדרכים וחוקרי הזיהוי הפלילי, שהחלו באיסוף ממצאים ובבדיקת נסיבות האירוע. החוקרים מבצעים פעולות לאיתור כלי רכב שעשויים להיות מעורבים באירוע. הגופה תועבר למכון לרפואה משפטית לצורך קביעת סיבת המוות.
ממד"א נמסר: בשעה 05:56 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש, על גבר שנפגע מרכב בכביש 3 סמוך להודיה. חובשים ופראמדיקים של מד"א דיווחו על גבר כבן 50 ללא סימני חיים, עם חבלה רב מערכתית וקבעו את מותו.
פראמדיק מד"א אושר ממן, סיפר: "הגענו למקום וראינו את הגבר שוכב בצד הכביש כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה, עם חבלה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קשה ונאלצנו לצערנו לקבוע את מותו במקום".
