אברהם פריינד: משרד החינוך עדכן הבוקר בוועדת הכספים כי תשלומי הקצבאות ללמעלה מ-90 אלף אברכים ותלמידי ישיבות הוקפאו בעקבות פסיקת בג"ץ בנושא הגיוס. מדובר בכמחצית מתלמידי הישיבות הזכאים, והיקף הכספים המוקפאים בשנת 2026 מוערך בכ-600 מיליון שקל.
לאחר מספר שעות: אותר פנחס בן ה-12 תושב ביתר עילית
המשטרה ביקשה היום את עזרת הציבור בחיפושיה אחר הנעדר פנחס בן ה-12 וחצי תושב ביתר עילית, אשר נראה לאחרונה הצהריים בשעה 14:00 ברחוב חוני המעגל באלעד ונעלמו עקבותיו. לאחר מספר שעות המשטרה עדכנה כי הוא אותר והכל כשורה
משטרת ישראל ביקשה הערב (שלישי) את עזרת הציבור בחיפושיה אחר הנעדר פנחס פרקש בן ה-12 וחצי תושב ביתר עילית, אשר נראה לאחרונה הצהריים בשעה 14:00 ברחוב חוני המעגל באלעד ומאז נעלמו עקבותיו. לאחר מספר שעות המשטרה עדכנה כי הוא אותר והכל כשורה.
להלן תיאורו:
גובה: 1.50
מבנה גוף: מלא.
שיער: קצר עם פוני בצבע חום.
צבע עיניים: חום.
תיאור לבוש: חולצה לבנה מכופתרת, מכנסיים שחורים ארוכים, נעלי ספורט בצבע שחור, כיפה שחורה.
"כל היודע על דבר מקום הימצאו מתבקש להתקשר למוקד 100 של משטרת ישראל או לתחנת משטרת ראש העין בטלפון 039004444", נמסר מוקדם יותר בהודעת המשטרה.
