דורון קדוש: החשדות עדיין ראשוניים, ונדרש להתייחס אליהם בזהירות רבה ומבלי לקבוע עדיין דבר. קשה לדעת האם החשדות מבוססים, האם יתגלו כנכונים, ואם כן - באילו היקפים מדובר, ועד כמה הייתה השפעה ממשית על תוצאות הבחירות. אבל - בזהירות המתבקשת - אם יתברר שמדינה זרה, או מדינות זרות - הצליחו להשפיע על הבחירות בישראל ולהטות אותן באמצעות שוחד ומימון זר, מבלי שהשב״כ יודע על כך בזמן אמת ומצליח לסכל זאת - זה יתגלה כמחדל נוסף של השב״כ בסיכול השפעה זרה על הבחירות. רק אתמול התייצב ראש השב״כ זיני מול המצלמות וקבע נחרצות: ״הבחירות בישראל בטוחות״. הקביעה הזו תתברר כעת במבחן הזמן.
כמעט אסון בלונדון:: גבר ניסה להצית בניין מלא במשפחות חרדיות - כך זה נגמר
בנס לא דווח על נפגעים. מתנדבי ארגון השומרים הגיעו למקום, תיעדו ראיות שנחשבות שייכות לחשוד, והעבירו אותן למשטרה
שוב אנטישמיות בלונדון: אתמול (שלישי) בשעות הבוקר המוקדמות, תושבי בניין דירות ברחוב ברידג' ליין, בסטמפורד היל - לונדון, בו רוב התושבים חרדים ורבים מהם משפחות צעירות, קיבלו התרעה על שריפה בבניין.
תושבים דיווחו כי היו עדים לחשוד שהצית אש במכוון בחדר מדרגות ושרף עגלת תינוק ונמלט כאשר דיירים התעמתו איתו. אחד השכנים פעל במהירות כדי לכבות את האש, ומנע את מה שיכול היה להפוך לאירוע חמור בהרבה.
בנס לא דווח על נפגעים. מתנדבי ארגון השומרים הגיעו למקום, תיעדו ראיות שנחשבות שייכות לחשוד, והעבירו אותן למשטרה.
השומרים בדקו באזור מצלמות אבטחה. חקירות המניע והנסיבות נמשכות. מתנדבי השומרים קוראים לכל מי שיש לו מידע או צילומי אבטחה רלוונטיים ליצור קשר עם המשטרה.
.

