שרת החוץ של האיחוד האירופי, קאיה קאלאס: מדינות האיחוד האירופי אישרו הטלת סנקציות על אזרחים וגופים איראניים בגין איומים על חופש השיט והתנועה הימית
במוקד - מערכות הגנה אסטרטגיות: צה"ל השלים גל תקיפות באיראן
עשרות מטוסי קרב תקפו בהכוונת אמ”ן מערכות הגנה אסטרטגיות ברחבי איראן | צה״ל: המהלך נועד להעמיק את חופש הפעולה האווירי ולפגוע בניסיונות השיקום של מערכי ההגנה האיראניים
עשרות מטוסי קרב של חיל האוויר בהכוונת אמ"ן, השלימו לפני זמן קצר תקיפה נרחבת נגד מערכות הגנה אסטרטגיות של משטר הטרור האיראני.
בתקופה האחרונה, הוצבו מערכות הגנה במספר מרחבים שונים באיראן, זאת כחלק מפעילות המשטר לשיקום יכולות הגילוי וההגנה שלו שנפגעו במבצע 'שאגת הארי' – התקיפה הובילה להשמדת מערכות אלו.
במבצע 'שאגת הארי', צה"ל פגע עמוקות במערכות ההגנה של משטר הטרור האיראני. התקיפות שהושלמו מסייעות להעמיק עוד יותר את חופש הפעולה של חיל האוויר בשמי איראן.

