מוטי קסטל: פרסמנו במהדורה. לפני שהוצא צו על תנאי - רה"מ והליכוד בתגובה לבג"ץ בעניין ראבילו: "הצבעה חוזרת לא תוכל להתקיים. הנסיבות הפוליטיות אינן כשהיו בזמן הליך ההצבעה. העותרים מנסים ליצור תקדים מסוכן ובלתי מתקבל על הדעת לפיו מי שלא יהיה מרוצה מתוצאות בחירות חשאיות כלשהן יוכל לבטלן".
נעדר כבר מספר ימים: חיפושים אחר תושב חולון שנעלמו עקבותיו
משטרת ישראל פתחה בחיפושים אחר מנחם נוחי (65) מחולון, שנראה לאחרונה ברחוב דב הוז בעיר ומאז נותק עמו הקשר. המשטרה קוראת לציבור לגלות ערנות ולדווח באופן מיידי למוקד 100 או לתחנת חולון על כל מידע שעשוי לסייע באיתורו
משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר הנעדר מנחם נוחי בן 65, תושב חולון, אשר נראה לאחרונה בתאריך 17.6.2026 ברחוב דב הוז בעיר חולון.
תיאורו:
עיניים: חומות
שיער: מקריח, שיער שיבה
גובה: 1.69
מבנה גוף: מלא
חובש כיפה על ראשו
כל היודע דבר אודות מקום המצאו מתבקש לפנות למוקד 100 של משטרת ישראל או לתחנת המשטרה חולון בטלפון 03-5027999.
