לשכת רה"מ מכחישה את דיווח ה"ניו יורק טיימס" כי ישראל התכוונה להתנקש בבכירים במשלחת המו"מ האיראנית: "בדיה מוחלטת"
מה מסתתר מעבר לנהר הארוך בעולם? כרמלי יוצא לגלות
יצחק כרמלי ממשיך במסעו באפריקה בעקבות עשרת השבטים האבודים, והפעם מגיע אל נהר הנילוס, שם הוא מציג את מקורותיו ומשתף מחוויות הדרך. במהלך המסע הוא מתאר את ניסיונות הדיג בנהר ואת החיפוש אחר העקבות שעשויות להוביל אל עשרת השבטים האבודים
פרשת פינחס: "הַיֹּצְאִים מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם"
יצחק כרמלי ממשיך במסעו באפריקה בעקבות עשרת השבטים האבודים, והפעם מגיע אל נהר הנילוס, הנהר הארוך בעולם. "רבים סבורים שמקורות הנילוס נמצאים במצרים, אך זו טעות", אומר כרמלי. "לנהר שני מקורות עיקריים, האחד באתיופיה והשני באוגנדה".
בהמשך מתאר כרמלי את הגעתו לנהר: "הגענו לנילוס, מקור חיים למאות מיליוני אפריקנים, ובירכנו בשם ומלכות 'עושה מעשה בראשית'".
כרמלי מוסיף לשתף מחוויות המסע: "כבר כמה ימים שאנחנו ניזונים בעיקר מבננות, ורצינו לגוון באמצעות דיג בנילוס. אלא שלמרבה האכזבה, בחכה עלו רק דגים קטנים... ושק ישן ומעופש, שבתחילה נראה כמו דג גדול".
את דבריו הוא מסיים בשאלה המסקרנת שמלווה את המסע כולו: "האם אי שם מעבר לנהר הנילוס נמצאים עשרת השבטים האבודים? זה בדיוק מה שאנחנו יוצאים לגלות. הישארו איתנו".

