גילי כהן: קנצלר גרמניה פרידריך מרץ שוחח היום בטלפון עם ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, על לבנון, המצב בשטחים וסוגיות נוספות
תקלה באוויר: מטוס קרבי יווני ביצע נחיתת חירום באי זקינתוס
מטוס הקרב נפגע במהלך טיסת אימונים ונאלץ לנחות באופן חריג. הטייס לא נפגע, וחיל האוויר היווני פתח בחקירת נסיבות האירוע
מטוס קרב מסוג F-16 של חיל האוויר היווני נאלץ לבצע נחיתת חירום באי זקינתוס שבמערב המדינה, לאחר שאותרה תקלה במהלך טיסת אימונים.
לפי הודעת דובר המטה הכללי של חיל האוויר היווני, התקלה התגלתה בזמן שהמטוס היה באוויר, אולם בשלב זה לא נמסר מה היה אופייה המדויק. לפי ההערכות הראשוניות, ייתכן שהבעיה נגעה למערכת כני הנסע.
הטייס הצליח להנחית את המטוס בשלום ולא נפגע באירוע. לאחר הנחיתה החלו הרשויות בבדיקת נסיבות התקלה ובבחינת הנזק שנגרם לכלי הטיס.
המטוס שייך לכנף הקרב ה-116 של חיל האוויר היווני והמריא מבסיס אראקסוס, הממוקם בצפון-מערב חצי האי פלופונס.
