גורם רשמי בממשל טראמפ אומר לוול סטריט ג׳ורנל: הנשיא טראמפ עדיין בוחן את אפשרויות התגובה באיראן וטרם הכריע היכן תהיה התקיפה או כמה עוצמתית היא תהיה
נתניהו צפוי למנות שר פנים, המועמד המוביל: אופיר כ"ץ
ראש הממשלה בנימין נתניהו צפוי להודיע לבג"ץ כי בכוונתו למנות בקרוב שר פנים, לאחר חודשים ארוכים שבהם התפקיד אינו מאויש. לפי דיווח קודם, ח"כ אופיר כץ הוא אחד השמות שנבחנים לתפקיד
ראש הממשלה בנימין נתניהו צפוי להודיע לבג"ץ כי החליט למנות בקרוב שר פנים, זאת לנוכח ריבוי ההחלטות והפעולות השלטוניות שלא ניתן לקדם במשך תקופה ארוכה בהיעדר שר פנים. כך פורסם הערב (רביעי) בערוץ i24news.
מאז התפטרותו של שר הפנים משה ארבל, יחד עם יתר שרי ש"ס, באוקטובר 2025, מכהנת ממשלת ישראל ללא שר פנים וללא ממלא מקום לשר הפנים.
לפני כשבוע וחצי פורסם בחדשות 13 כי ראש הממשלה בוחן את האפשרות למנות את ח"כ אופיר כץ, המשמש כיום כיו"ר סיעת הליכוד, יו"ר הקואליציה ויו"ר ועדת הכנסת, לתפקיד שר הפנים. לפי הדיווח, המינוי נשקל כהוקרה על תרומתו לקידום המהלכים המשפטיים האחרונים בכנסת.
היעדר שר פנים עלה לאחרונה גם בתחקיר שפורסם ב-ynet בנושא אי-יישום חוק גירוש משפחות מחבלים. לפי התחקיר, אי-איוש התפקיד היה אחד הגורמים שהובילו לעיכוב ביישום החוק.
