בלארוס הודיעה היום על שחרור 25 אסירים פוליטיים מהכלא, יממה לאחר שהשליח האמריקני ג'ון קואל הודיע על הקלות למשטר לוקשנקו. קואל אמר לרויטרס כי הוא מצפה לחזור לבלארוס בעוד חודש ולשחרר עוד מאות אסירים, ואמר גם כי ניתן לשחרר את כל האסירים בבלארוס עד סוף השנה
התרסק מטוס F-35B בשווי 109 מיליון דולר
מטוס החמקן המתקדם של חיל הנחתים התרסק סמוך לבסיס מיראמר בדרום קליפורניה. הטייס נטש בזמן ופונה לקבלת טיפול רפואי
מטוס קרב מדגם F-35B, שמחירו מוערך בכ-109 מיליון דולר, התרסק ביום שישי סמוך לבסיס חיל האוויר של צבא ארצות הברית מיראמר שבדרום קליפורניה.

הטייס הצליח לנטוש את המטוס לפני ההתרסקות, חולץ ופונה לקבלת טיפול רפואי. מצבו לא נמסר. ההתרסקות אירעה בשעות אחר הצהריים באזור סן דייגו.
חיל הנחתים האמריקני הגדיר את האירוע כ"תאונה ברמה A" – קטגוריית התאונות החמורה ביותר, המשמשת במקרים שבהם הנזק עולה על שני מיליון דולר או כאשר כלי טיס צבאי מושמד.
בתיעוד מזירת האירוע נראו שרידי המטוס כשהם מעלים עשן שחור בשטח פתוח, לצד כלי רכב צבאיים וכוחות כיבוי. דוברת שירותי הכבאות של סן דייגו, קנדיס האדלי, מסרה כי הצוותים הוזעקו בעקבות שריפת צמחייה שפרצה סמוך למקום ההתרסקות.
ה-F-35B הוא אחת הגרסאות של מטוס החמקן F-35, והוא מותאם להמראה ממסלולים קצרים ולנחיתה אנכית באמצעות מנוע ייחודי.
