מבזקים מבזקים + צבע אדום
תל אביב 29°c
באר שבע 29°c
חיפה 28°c
ירושלים 28°c
בית שמש 28°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
כ"ח אב התשפ"ו | 11.08.2026
תל אביב 29°c
באר שבע 29°c
חיפה 28°c
ירושלים 28°c
בית שמש 28°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

פיוז-טי אבטיח יוצא לשטח: הפסקת קיץ פוגשת אתכם בבין הזמנים

מותג התה הקר הבינלאומי פיוז-טי מזמין את הציבור לקחת הפסקה של רעננות בעיצומו של הקיץ הישראלי, וממשיך בכך את המסר של הקמפיין - שגם בקיץ יש טעם לעצור לרגע. בימי בין הזמנים הקרובים יוצא פיוז-טי בפעילות קיץ חווייתית שמביאה את הרגע המרענן ישירות אל הצרכנים, בדיוק כשהם הכי זקוקים לו.

פיוז-טי אבטיח יוצא לשטח:  הפסקת קיץ פוגשת אתכם בבין הזמנים
המשאית של פיוז-טי צילום: יח"צ

במרכז הפעילות עומד פיוז-טי בטעם אבטיח, שילוב של טעם האבטיח הקיצי והאהוב עם תמצית התה הטבעי המוכרת של המותג, שמזמין את הצרכנים לרגע מתוק ומרענן של קיץ.

יח"צ
המשאית של פיוז-טי | יח"צ

בבין הזמנים הקרוב, פוגשים את המשאית הממותגת של פיוז-טי אבטיח ברחבי הארץ, ומתרעננים באטרקציה הצוננת שמסייעת לכולם לצלוח את החום: כוס פיוז-טי קרה ומרעננת עם קוביות קרח, ממש כשצריך אותה.

אורלי גוליברודסקי, מנהלת שיווק פיוז-טי: "אנחנו שמחים לצאת אל הצרכנים ולהביא להם רגע אמיתי של רעננות בשיא הקיץ, בדיוק ברוח הקמפיין שלנו, שגם בקיץ יש טעם לעצור ולקחת הפסקה".

המשאית מתמקמת סמוך למוקדי עניין משמעותיים בימי בין הזמנים: כך במופע המרכזי בנתניה. כך סמוך לציון הרשב"י במירון. וביום ראשון, כ"ו באב (9.8), בפארק המים נחשונית.

פיוז-טי בטעם אבטיח ניתן להשיג ברשתות השיווק ובנקודות המכירה ברחבי הארץ, תחת הכשרות המהודרת של הרב לנדא שליט"א והרב רוזנבלט שליט"א.

פיוז-טי קיץ בין הזמנים

 צבע אדום

art