מבזקים מבזקים + צבע אדום
תל אביב 26°c
באר שבע 24°c
חיפה 24°c
ירושלים 22°c
בית שמש 23°c
בני ברק 26°c
אשדוד 25°c
ד' אלול התשפ"ו | 17.08.2026
תל אביב 26°c
באר שבע 24°c
חיפה 24°c
ירושלים 22°c
בית שמש 23°c
בני ברק 26°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

טיסה בוטלה אחרי שילד סירב לשבת ולחגור חגורת בטיחות

מטוס של חברת "פורטר איירליינס" נאלץ לחזור לטרמינל לאחר שניסיונות ההורים ואנשי הצוות לשכנע את הילד כשלו, מה שהוביל לחריגה ממגבלת השעות של מסלול ההמראה

טיסה בוטלה אחרי שילד סירב לשבת ולחגור חגורת בטיחות
אילוסטרציה צילום: pixabay

טיסה 444 של חברת "פורטר איירליינס" בדרך מויקטוריה לטורונטו בקנדה בוטלה ביום שישי האחרון לאחר שילד עמד במושבו וסרב בעקשנות לשבת ולחגור את חגורת הבטיחות.

למרות ניסיונות חוזרים ונשנים מצד ההורה המלווה וצוות האוויר, המצב לא נפתר והמטוס נאלץ לחזור לשער בנמל התעופה הבינלאומי של ויקטוריה כדי להוריד את השניים ואת המזוודות שלהם. עיכוב זה גרם למטוס להחמיץ את מועד סגירת המסלול שנקבע לחצות ורבע בלילה, מה שאילץ את יתר הנוסעים לרדת מהמטוס.

מחברת התעופה נמסר כי הם התנצלו בפני הנוסעים והם הועברו לטיסה חלופית שיצאה למחרת בלילה והגיעה ליעדה בשבת בבוקר. המטוס יכול להכיל עד 132 מושבים, אך מספר הנוסעים המדויק שהושפע מהאירוע לא צוין.

קנדה טיסה טורונטו

 צבע אדום

art