עמית סגל: טראמפ ב-Truth Social: לאנשי ישראל הדגולים: ביבי נתניהו היה ראש ממשלה לוחם דגול, ושותף גדול אף יותר לשלום במאבק נגד הרפובליקה האסלאמית של איראן, עם הסיסמה שלה בת 51 השנים: „מוות לישראל, מוות לאמריקה! נשמיד את השטן הקטן ואת השטן הגדול”. איזו מדינה יכולה לשרוד כאשר מאפשרים להשמיע דברים כאלה, משום שבסופו של דבר, הם תמיד מתגשמים? זו הייתה רק שאלה של זמן עד שאיראן הייתה מוציאה לפועל את הביטוי המאיים הזה, אך הם הושמדו באופן שיטתי, הן מבחינה צבאית והן מבחינה כלכלית, ואם לא ישנו את דרכיהם במהירות, נשלים בקרוב את המלאכה. אם לישראל יהיה מנהיג לא נכון, כלומר כל אדם שאינו ביבי, אמריקה תצטרך לבצע את העבודה הזאת בעצמה, ואני אינני נוטה לעשות זאת. ביבי נתניהו היה חזק, אמיץ ומבריק לנוכח התנגדות עצומה, לרבות התנגדות שהגיעה אפילו מתוך ישראל עצמה. למרות כל זאת, הוא החזיק מעמד, ולמעשה אף שגשג! צפיתי בביבי בתקופות הקשות ביותר. גברים או נשים רגילים במצבים כאלה היו קורסים תחת הלחץ — אבל ביבי לא קרס. למעשה, הוא התחזק עוד יותר, והוא שומר על אותה עוצמה גם היום. זהו סוג השותף שארצות הברית של אמריקה דורשת מישראל, מדינה שהיא עשתה למענה כל כך הרבה. אנא ראו במכתב זה הבעת תמיכה מלאה ומוחלטת שלי בביבי נתניהו לקראת התמודדותו הקרובה בבחירות לכהונה נוספת כראש ממשלת ישראל. ביבי נתניהו לעולם לא יאכזב אתכם! תודה על תשומת לבכם לעניין זה. דונלד ג'יי. טראמפ נשיא ארצות הברית של אמריקה
השיפוצניקים מצאו 10 מיליון דולר בקירות
פועלי בניין שקדחו בקירות מרתף של מבשלת בירה ישנה בבלגיה גילו 49 מטילי זהב ו-4,000 מטבעות בשווי מוערך של 9 מיליון אירו. אם היורשים החוקיים לא יופיעו בתוך חמש שנים, השלל יתחלק בינם לבין בעלי הנכס
במהלך עבודות שיפוץ להכנת מבשלת בירה מהמאה ה-19 להריסה בעיירה דנדרמונדה שבמזרח פלנדרייה, גילו פועלי בניין מצבור עצום של 49 מטילי זהב ו-4,000 מטבעות בשווי מוערך של 9 מיליון אירו (כ-10 מיליון דולר) שהוחבאו בקירות המרתף. התגלית התרחשה כשקחו בקיר כדי להניח צינורות ביוב חדשים.

בין הפועלים היה נער בן 18 בשם קובי, שהצטרף לעבודה לחופשת הקיץ. בראיון לתקשורת הבלגית סיפר כי אף ששקלו לרגע לשמור את האוצר לעצמם, היה ברור שאי אפשר להסתיר סכום כזה וכי מדובר בגניבה. הפועלים דיווחו למנהל האתר, והזהב הועבר לחזקת המשטרה לאחר שזו קראה לציבור שלא להגיע למקום.
על פי החוק הבלגי, לבעלים המקוריים או ליורשיהם ניתנת תקופה של חמש שנים להציג תביעה חוקית לדרישת האוצר. נכון לעתה, שלושה אנשים כבר פנו למשטרה וטענו לקשר להון המשפחתי, וטענותיהם נמצאות בבירור. אם לא יימצא יורש זכאי ומקור המטמון אינו פלילי, הסכום יתחוק שווה בשווה בין המוצאים לבין בעלי הנכס הנוכחיים – עמותת רווחה המפעילה דיור לחסרי בית.

הנכס שבו נמצא המטמון שייך לעמותה המנהלת את המקום לקראת הקמת דיור זמני לחסרי בית, לאחר שבמקור שימש כמבשלת בירה שנבנתה בשנות ה-90 של המאה ה-19 ונבנתה על ידי תאופיל ואן אשה עד שנסגרה ב-1970 ללא יורשים ברורים. ראש עמותת הרווחה, חרט הילארט, הביע תקווה שהכסף יסייע במימון פרויקטים למען מחוסרי דיור, בעוד שהנער קובי מקווה כי הוא וחבריו יקבלו נתח מהסכום כהוקרה על מסירת המטמון.
