כוחות צה״ל חיסלו לפני זמן קצר את החשוד כמחבל בפיגוע הדקירה במאחז מעוז יהודה
המחבל מהפיגוע אותר ברכבו, ניסה לדקור קצין - וחוסל | תיעוד ההימלטות מהזירה
כוחות הביטחון איתרו את המחבל שביצע את פיגוע הדקירה בחוות מעוז יהודה, שבו נפצע צעיר באורח קשה. לאחר שאותר הרכב ששימש אותו, ניסו הלוחמים לעצור את המחבל, אך הוא שלף סכין וניסה לדקור את מפקד הכוח. המ"פ פתח לעברו באש וחיסל אותו
המחבל שביצע מוקדם יותר היום (שני) את פיגוע הדקירה בחוות מעוז יהודה שבשומרון חוסל בתום מרדף שניהלו אחריו כוחות הביטחון.
הכוחות הצליחו לאתר את הרכב המסחרי שבו נמלט המחבל לאחר הפיגוע. עם עצירת הרכב וניסיון הכוחות להשתלט עליו, ניסה המחבל לבצע פיגוע נוסף ולדקור את מפקד הכוח, מפקד פלוגה שהיה במקום. המ"פ הגיב בירי וחיסל אותו.
החיסול הגיע לאחר מרדף נרחב שנמשך מאז הפיגוע, ובמסגרתו הטיל צה"ל כתר על הכפרים באזור והקפיץ למרחב כוחות רבים, בהם לוחמי יחידת דובדבן, יחידה 636 וסיירת נח"ל.
במהלך המרדף התברר כי המחבל הותיר אחריו בזירת הפיגוע שני פריטים משמעותיים: הסכין שבה דקר את הצעיר הישראלי, שנשברה במהלך התקיפה, וכן הטלפון הסלולרי שלו שנפל במקום ונמצא בידי כוחות הביטחון.
זהותו של המחבל הייתה ידועה למערכת הביטחון, והכוחות פעלו לאיתורו לאחר שנמלט מהחווה ברכבו. מהזירה קיים גם תיעוד שבו נראה הרכב שבו נמלט לאחר הדקירה, לצד תיעוד של הסכין השבורה שנותרה במקום.
בפיגוע נפצע צעיר ישראלי כבן 20 לאחר שנדקר מספר פעמים. הוא סבל מפציעות חודרות בגב, בראש ובחזה ופונה לבית החולים בילינסון.

הפצוע, שהיה בהכרה במהלך הטיפול בו, שחזר כי המחבל הפלסטיני הגיע לחווה ברכב מסחרי ושאל אותו תחילה היכן נמצא נשקו. לאחר מכן יצא מהרכב עם סכין, התנפל עליו ודקר אותו שוב ושוב. התקיפה נעצרה לאחר שלהב הסכין נשבר, והמחבל שב לרכב ונמלט.
