ינון מגל: לפי ויקיפדיה, אלה מילות השיר בילאדי בילאדי. "ההמנון הפלסטיני" ששרו אמש במפלגה המשותפת: לוחם המקריב עצמו, הוי אדמתי, אדמת האבות לוחם המקריב עצמו, הוי עמי, עם הנצח בזכות נחישותי, והאש שלי, ובעוצמת נקמתי, ובגעגועֵי-דמִּי לארצי ולביתי, טיפסתי על ההרים ויצאתי למאבק, הבסתי את הבלתי-אפשרי וריסקתי את המגבלות לוחם המקריב עצמו, הוי אדמתי, אדמת האבות לוחם המקריב עצמו, הוי עמי, עם הנצח בנשוב הרוח ולנוכח אש הנשק ובעקשנותו של עמי על המאבק פלסטין היא ביתי, היא אדמת ניצחוני פלסטין היא נקמתי ואדמת העמידה האיתנה לוחם המקריב עצמו, הוי אדמתי, אדמת האבות לוחם המקריב עצמו, הוי עמי, עם הנצח בשם השבועה, בצל הדגל, בשם אדמתי, ובשם עמי, ובשם אש הכאב, אחיה כלוחם המקריב עצמו, אשאר לוחם המקריב עצמו, אמות כלוחם המקריב עצמו, עד אשר אשוב, לוחם המקריב עצמו בקיצור, שיהיה בהצלחה לגוש השינוי התיקון והריפוי עם הממשלה החדשה 🤣 נפגש בבחירות הבאות 😉
"דיבידנד טראמפ": הבטחת הבחירות החריגה של הנשיא תמורת שליטה בקונגרס
נשיא ארצות הברית התחייב בוועידה הרפובליקנית להעניק 5,000 דולר לכל מבוגר אמריקני אם מפלגתו תשמור על הרוב בנובמבר, מהלך שעלותו מוערכת ביותר מטריליון דולר. במקביל הוא איים לתקוף מתקן גרעין תת קרקעי באיראן והציג שורת חוקים חדשים, בהם עונש מוות לסוחרי סמים
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ ניצל את נאומו המרכזי בערב הפתיחה של ועידת בחירות האמצע הרפובליקנית כדי להציג הבטחה חריגה: הענקת דיבידנד בסך 5,000 דולר לכל אזרח אמריקני בוגר, בתנאי שמפלגתו תשמור על השליטה בקונגרס לאחר הבחירות בנובמבר.
טראמפ הציע לממן את המהלך, שעלותו צפויה לעלות על טריליון דולר, באמצעות הכנסות ממכסים. "אם הרפובליקנים ינצחו, אתם תנצחו איתנו ותקבלו 5,000 דולר", אמר לקול תרועות הקהל, והוסיף כי התשלום ייקרא "דיבידנד טראמפ".
בחלק אחר של נאומו התייחס טראמפ למלחמה באיראן והגן על נחיצותה למניעת התחמשות גרעינית של טהראן. הנשיא ציין כי הוא מודע לביקורת על עליית מחירי הדלק בעקבות הלחימה, אך הבהיר כי החלופה מסוכנת יותר. "כשאני שואל אנשים אם לאיראן מותר להחזיק נשק גרעיני, עונים לי שבהחלט לא. אז אני צודק ואני מנצח", אמר.
טראמפ שב ואיים לתקוף את "הר המכוש", מתקן תת קרקעי במחוז איספהאן שלפי החשד נועד לקדם את תוכנית הגרעין האיראנית, והזהיר את האיראנים: "אנחנו מציעים לא להתחכם, כי נאלץ להכות חזק מאוד".
בנוסף לדיבידנד, הציג טראמפ רשימת הבטחות חקיקה במקרה של ניצחון רפובליקני. הרשימה כוללת את הפיכת קיצוצי המס מתקופת כהונתו לקבועים, קידום תוכנית בריאות שתעביר כספים מחברות הביטוח ישירות לאזרחים ותבטל חיובי פתע רפואיים, קיצוץ עמלות כרטיסי אשראי וסגירת הגבולות להגירה לא חוקית. כמו כן, הוא הבטיח להחיל עונש מוות על סוחרי סמים גדולים, סוחרי אדם ורוצחי שוטרים, ולקדם חוק שיחייב הוכחת אזרחות כתנאי להצבעה בבחירות.
רגע מפתיע בוועידה נרשם כאשר הסנאטור הדמוקרטי ג'ון פטרמן הופיע בסרטון שהוקרן לבאי האירוע, ובו שיבח מאמץ דו מפלגתי לתמיכה בתעשיית הפלדה האמריקנית.
