מבזקים מבזקים + צבע אדום
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 27°c
ירושלים 21°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 28°c
ז' תשרי התשפ"ז | 18.09.2026
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 27°c
ירושלים 21°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 28°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

טרגדיה בקולומביה: צעיר ישראלי נהרג בהתרסקות מצנח רחיפה

צעיר ישראלי בן ה-23 נהרג במקום ומדריך מקומי נפצע באורח קשה לאחר שמצנח רחיפה זוגי התרסק באזור מיוער במחוז אנטיוכיה, ככל הנראה עקב רוחות עזות ותנאי מזג אוויר קשים

טרגדיה בקולומביה: צעיר ישראלי נהרג בהתרסקות מצנח רחיפה
זירת האסון בקולומביה צילום: עדכוני חב"ד

צעיר ישראלי בן 23 ששהה בחופשה בקולומביה, נהרג בצהרי יום חמישי בתאונת מצנח רחיפה במחוז סן פליקס בקולומביה. בתאונה נפצע באורח קשה מדריך הטיסה, שפונה במצב קריטי לבית החולים.

התאונה התרחשה סביבות השעה 12:00 בצהריים בכביש מדיין-סן פדרו דה לוס מילאגרוס, בעיר מדג'ין, לאחר שמצנח הרחיפה הכפול איבד שליטה והתרסק בנקיק באזור מיוער. לפי משרד ראש המחוז ועדי ראייה, באזור נרשמו רוחות עזות ותנאי מזג אוויר קשים שהשפיעו על הנפילה. מכבי האש הוזעקו לזירה עם אמבולנס וניידות כיבוי כדי לחלץ את גופת הישראלי ולפנות את הפצוע.

משרד התובע פתח בבדיקה משפטית ובאיסוף ראיות בזירה, והרשויות המקומיות בדקו את עסק מצנחי הרחיפה ומצא כי הכל תקין, אם כי החקירה נמשכת כדי לברר את נסיבות האסון.

עם קבלת הידיעה הקשה, שליח חב"ד בעיר הרב לוי ונונו בשיתוף פעולה הדוק עם שגרירות ישראל במקום פועלים מסביב שעון מול הרשויות המקומיות. כל הגורמים הנוגעים בדבר עושים מאמצים עליונים ומזורזים כדי להשלים את ההליכים הבירוקרטיים הנדרשים ולהבטיח את השבת ארונו לקבורה בארץ ישראל בהקדם האפשרי.

קולומביה נפילה מגובה צניחה

 צבע אדום

art