סקר רויטרס: שיעור התמיכה של הציבור האמריקני בטראמפ ירד ל-32%, הנמוך ביותר בקריירה הפוליטית שלו. התמיכה הרפובליקנית בנשיא ירדה ל-73%, לעומת 82% בשבוע שעבר
טרגדיה בסלובניה: ישראלי נהרג כשקפץ להציל את בנו שנפל לתהום
גיל הלל נפל לתהום בקניון נהר לאחר שניסה לחלץ את בנו בן השבע שהחליק למים. הילד נפצע ופונה במסוק לבית החולים, ואילו האב נהרג. רעייתו ספדה: "עשרים שנה שאתה העוגן שלי, לא מרשה לעצמי להתאבל כי יש ילד שנלחם להבריא"
גיל הלל, בן 44 מקיבוץ יזרעאל, נהרג במהלך טיול משפחתי בסלובניה כשניסה להציל את בנו. האסון אירע במהלך הליכה לאורך קניון של אחד הנהרות במדינה, כאשר הבן הקטן, בן שבע, החליק ונפל אל המים תוך שהוא נחבט בסלעים.
אחיו של גיל, בן, שחזר בעמוד הפייסבוק שלו את רגעי הטרגדיה: "גיל, בכוונה להציל את הילד, כנראה איבד אחיזה ונפל אל התהום. הבן נפצע ופונה במסוק אל בית החולים. הוא עם רגל שבורה וחבלות, אבל הוא יהיה בסדר". האח הוסיף כי גיל, שגדל במכמורת וסיים לימודי הנדסה חקלאית בטכניון, היה מסור לחלוטין לשלושת ילדיו וכי תמיד היה נכון לקפוץ פיזית ולהציל מכל מצוקה.
