מיכאל שמש: ראש האופוזיציה לפיד שהוא גם סמל שלטון נעדר מהטקסים הממלכתיים ל- 7.10 שהיו בנוכחות כל צמרת המדינה. כולל נשיא ביהמ״ש העליון היועמ״שית וכל בעלי התפקידים. בני גנץ ופנינה תמנו שטה השתתפו. מלפיד נמסר: הוא צפוי להשתתף בטקס המשפחות ב-7.10
פיצוץ אדיר בתימן: המונים נמלטו מהמקום
בתיעוד ממצלמת אבטחה נראה פיצוץ עז באזור באב אל-מנדב שבתימן, כשכדור אש ועשן שחור נראים במקום. הפיצוץ גרם לבהלה והמונים נמלטו מהמקום. בשלב זה לא ברור מה גרם לאירוע, מדיווחים ראשוניים עולה שאין נפגעים
תיעוד ממצלמת אבטחה שהופץ ברשתות החברתיות חושף רגעים מבהילים של פיצוץ עז שהתרחש באזור באב אל-מנדב שבתימן.
בסרטון נראה שטח פתוח ועמוס בכלי רכב, דוכנים והמון רב של אנשים הנעים במקום. לפתע, ללא כל התרעה מוקדמת, נראה פיצוץ עז מתרחש בסמוך, עוצמת הפיצוץ וההדף גרם לפאניקה המונית, כאשר הנוכחים נראים נמלטים בבהלה לכל עבר.
בשלב זה נסיבות האירוע עדיין נבדקות, וקיים חוסר ודאות לגבי מקור הפיצוץ, האם מדובר בשיגור או נפילה של טיל בליסטי של החות'ים, תקיפה אווירית, או אירוע אחר.
מדיווחים ראשוניים עולה כי לא היו נפגעים בנפש, אך טרם נמסרה הודעה רשמית בעניין.
