ליאור באקאלו: הרכישה אמורה לקרב את Venn ליעד של מיליון יחידות דיור בניהולה עד סוף השנה. Zuma מפתחת סוכני AI לניהול השכרה ותפעול דיירים, ומייסדיה יצטרפו להנהלת Venn
המסר החריף של נתניהו לממדאני: "הולך להגיד את האמת עליך"
ראש הממשלה תקף את ראש עיריית ניו יורק על תמיכתו בחמאס ועל הקריאה לכבד את צו המעצר נגדו: "תתבייש לך על התמיכה במפלצות הטרור" | נתניהו יגיע לניו יורק לביקור קצר במיוחד, וינחת בשדה תעופה מחוץ לעיר
ראש הממשלה בנימין נתניהו יוצא למתקפה חריפה נגד ראש עיריית ניו יורק זוהרן ממדאני, לקראת ביקורו בארצות הברית ונאומו בעצרת הכללית של האו"ם.
בסרטון באנגלית שפרסם נתניהו אמר: "תתבייש לך על התמיכה במפלצות הטרור של חמאס שטבחו בבני עמנו. תתבייש לך על ההסתה למהומות נגד יהודי ניו יורק".
נתניהו הוסיף: "אני מגיע לאו"ם והולך להגיד את האמת על חיילנו הגיבורים, ולומר את האמת עליך".
העימות מגיע על רקע דבריו של ממדאני בריאיון ל-CNN, לאחר פגישה באווירה חיובית עם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ בבית הלבן. ממדאני קרא לכבד את צו המעצר של בית הדין הפלילי הבינלאומי נגד נתניהו, לקראת נאומו של ראש הממשלה בעצרת הכללית של האו"ם.
"אם בית הדין קובע שמישהו ראוי למעצר בגלל הפרת חוקים, אף אחד לא צריך להיות מעל זה וכולם צריכים לשאת באחריות", אמר ממדאני.
נתניהו צפוי להמריא ביום רביעי הקרוב לארצות הברית, בביקור קצר במיוחד. הוא צפוי לנחות רק ביום חמישי בבוקר, לנאום בעצרת הכללית של האו"ם בשעה 14:00 לפי שעון ניו יורק, ולאחר מכן להמריא בחזרה לישראל כבר באותו ערב.
מטוס "כנף ציון" צפוי לנחות בשדה תעופה צבאי בניו ג'רזי או בנמל התעופה ניוארק, ולא ב-JFK. זאת בשל קשיי תיאום מול הרשויות האמריקניות, לצד החשש מהתנהלותו של ממדאני.
