קרן בצלאל: על ארדואן אמר: "החבר שלי מטורקיה, הוא אגוז קשה. אל תתעסקו איתו. הוא בחור נהדר"
עשרות נהגים מדווחים על נזק לרכב לאחר שתדלקו בתחנת הדלק הזו
נהגים שתדלקו בתחנת דלק מנטה במצפה רמון טוענים כי זמן קצר לאחר מכן החלו תקלות ברכביהם | דלק ישראל הודיעה כי תטפל ברכבים שנפגעו ככל שיוכח קשר לתדלוק
לפחות 27 נהגים מדווחים על תקלות ברכב לאחר שתדלקו בתחנת דלק מנטה הסמוכה למלון בראשית במצפה רמון. חלקם מספרים על מנועים שקרטעו, כבו או העלו עשן, ורכבים רבים נגררו למוסכים.
לדברי כמה מהנהגים, במוסכים נאמר להם כי קיים חשד לבעיה בדלק. בעקבות ריבוי המקרים הוקמה קבוצה שבה מרוכזים בעלי הרכבים שנפגעו.
דלק ישראל מסרה כי בדיקה שביצעה ב 8 בספטמבר נמצאה תקינה. בדיקה נוספת של מינהל הדלק שבוצעה ב 14 בספטמבר העלתה ממצא שאינו תקין, אך דגימה נוספת שביצעה החברה לאחר מכן נמצאה שוב תקינה.
בחברה טוענים כי נכון לעכשיו אין בידיהם אינדיקציה חד משמעית לבעיה בדלק שסופק בתחנה. עם זאת, דלק ישראל הודיעה כי הפעילה את הביטוח וכי תפעל לתיקון כלי הרכב של הלקוחות שנפגעו, ככל שיימצא שנגרם להם נזק.
בשלב הזה עדיין לא ברור מה גרם לתקלות והאם כולן קשורות לאותו תדלוק.
