הודח מתפקידו יו״ר נתיבי איילון, עידן דוד, לאחר שהואשם בסילוף קורות חייו במאות מיליונים
צה"ל השמיד אתרי שיגור בתגובה לרחפן נפץ של חיזבאללה
מטוסי חיל האוויר תקפו הלילה מספר יעדים בדרום לבנון, בהם עמדות ששימשו לשיגור טילי נ"ט. בצה"ל מזהירים כי כל ניסיון פגיעה ייענה בעוצמה, אך מדגישים במקביל את המשך המחויבות להסכם בין המדינות
צה"ל תקף הלילה (שבת) מהאוויר תשתיות טרור של חיזבאללה במספר אזורים בדרום לבנון, בתגובה לרחפן נפץ ששיגרו מחבלי הארגון לעבר הכוחות הפועלים במרחב הביטחוני. מדובר צה"ל נמסר כי שיגור הרחפן הסתיים ללא נפגעים.
במסגרת התגובה הישראלית הושמדו אתרים ששימשו את חיזבאללה לשיגור רחפני נפץ וטילי נ"ט לעבר הכוחות, לצד תשתיות טרור נוספות.
בצה"ל מבהירים כי ימשיכו לפעול להסרת איומים מיידיים בשטח, וכי כל הפעלת כוח משטח לבנון במטרה לפגוע באזרחי ישראל או בחיילים תיענה בעוצמה רבה. לצד אזהרה זו, הדגישו בצבא כי צה"ל ממשיך להיות מחויב להסכם בין ישראל ללבנון.
