מבזקים מבזקים + צבע אדום
תל אביב 28°c
באר שבע 28°c
חיפה 26°c
ירושלים 25°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 30°c
י"ז תשרי התשפ"ז | 28.09.2026
תל אביב 28°c
באר שבע 28°c
חיפה 26°c
ירושלים 25°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 30°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בבגדי שבת ובשמחה: צוואת העסקן ר' דוקי גרינוולד ז"ל שהתקיימה במלואה

העסקן האגדי ר' דוקי גרינוולד ז"ל שנפטר לאחר שנות ייסורים הותיר סרטון שחרך את הרשת | הלווייתו נערכה במוצאי החג כשכולם לבושים בבגדי שבת ומחלקים שתייה כפי שביקש | חמיו המשפיע הגה"ח רבי חיים מנחם קרמר נשא דברי פרידה | בנו החתן זעק: "הבטחת לי שתהיה בחתונה"

בבגדי שבת ובשמחה: צוואת העסקן ר' דוקי גרינוולד ז"ל שהתקיימה במלואה
בניו של ר' דוקי גרינוולד ז"ל בלוויה צילום: באדיבות המצלם

דקות לאחר הידיעה המעציבה על פטירתו של העסקן האגדי ר' דוקי גרינוולד ז"ל, שנפטר לאחר שנות ייסורים, חרך את הרשת סרטון מלא הומור של המנוח ר' דוקי כשהוא מכריז על פטירתו ואומר בהומור כי יש לבוא ללוויה בבגדי שבת, להיות בשמחה ושיהיו פחיות שתייה.

ואכן, זכה שצוואתו שנאמרה בהומור התקיימה, והלווייתו נערכה במוצאי חג ראשון של סוכות כשכולם לבושים בבגדי שבת.

גם במסע הלוויה חברים של דוקי לקחו יוזמה והביאו שתייה ופחיות לציבור. במסע הלוויה לא נאמרו דברי הספד עקב קדושת המועד, ורק חמיו, המשפיע מברסלב הגה"ח רבי חיים מנחם קרמר, נשא דברי פרידה.

עין לא נותרה יבשה כשבנו החתן אביגדור ביקש מחילה מאביו כשהוא זועק: "כשדיברתי איתך בערב יום כיפור הבטחת לי שתהיה בחתונה, אבל עכשיו אני יודע שטוב לך ואתה תלווה אותי מלמעלה".

דוקי גרינוולד

 צבע אדום

art