מבזקים מבזקים + צבע אדום
תל אביב 25°c
באר שבע 23°c
חיפה 24°c
ירושלים 20°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 26°c
י"ח תשרי התשפ"ז | 29.09.2026
תל אביב 25°c
באר שבע 23°c
חיפה 24°c
ירושלים 20°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ביותר מחצי שקל לליטר: מחיר הדלק מזנק לשיא של כל הזמנים

מחיר הדלק יזנק בחצות שבין רביעי לחמישי ב-52 אגורות לליטר. ההתייקרות החדה מגיעה על רקע עליית מחירי הנפט בעולם והתחזקות הדולר

ביותר מחצי שקל לליטר: מחיר הדלק מזנק לשיא של כל הזמנים
משאבת דלק צילום: פלאש 90

מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות מודיע כי בחצות הלילה שבין רביעי לחמישי (01.10.2026) יעודכנו מחירי מוצרי הדלק הנמצאים בפיקוח, הנמכרים לצרכן בתחנות הדלק.

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי (כולל מע"מ) לא יעלה על 8.27 ש"ח לליטר, עליה של 52 אגורות מעדכון קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 26 אגורות לליטר (כולל מע"מ), ללא שינוי מעדכון קודם.

במינהל הדלק והגז מציינים כי עליית המחיר נרשמת על רקע ההתפתחויות בשוק האנרגיה העולמי, המחיר הצפוי כולל את עדכון הבלו שהופחת בחודש הקודם ב-50 אגורות לליטר, בהתאם להוראת השעה בצו הבלו, שתוקפה מיום 7/9/2026 עד סוף אוקטובר 2026.

ההתייקרות נובעת מעלייה של כ-13% במחירי הבנזין בשווקים הבינלאומיים, על רקע עליית מחירי הנפט בעולם והמשך החששות מפני פגיעה באספקת הנפט וביציבות שוק האנרגיה העולמי. לכך נוספה גם התחזקות של כ-3% בשער הדולר, אשר השפיעה אף היא על מחיר הדלק בישראל.

דלק מחיר הדלק

 צבע אדום

art