אנה ברסקי במעריב: ״נתניהו כבר הצהיר כי הוא שואף להקים ממשלה רחבה יותר, שעשויה לכלול את גדי איזנקוט, אבל לא את בן גביר ועוצמה יהודית. בכנסים שנערכו לאחרונה בלט שיתוף הפעולה בין הליכוד לציונות הדתית, בעוד עוצמה יהודית נותרה מחוץ למסגרת. קשה לראות תרחיש שבו איזנקוט ובן גביר יושבים יחד באותה ממשלה״.
תקרית חריגה בוונציה: קטטה בין משיטי סירות הסתיימה בנפילה לתעלה
ויכוח על נוסעים בין נהגי מוניות מים הידרדר לעימות פיזי, שבמהלכו נפל אחד המעורבים למים. שוטרים שהוזעקו למקום הפרידו בין הצדדים וסייעו לו לשוב לכלי השיט
עימות שפרץ בין משיטי סירות מונית בוונציה על רקע ויכוח סביב נוסעים, הידרדר לקטטה פיזית והסתיים בנפילתו של אחד המעורבים למי התעלה.
שוטרים מקומיים שהוזעקו לזירה ניסו להפריד בין הצדדים ולהרגיע את הרוחות. מתיעוד שהופץ ברשתות החברתיות עולה כי במהלך העימות הצליח אחד הנהגים להפיל את יריבו לתוך תעלת המים, בסרטון נראים השוטרים מושיטים לו ידיים ופועלים למשות אותו חזרה אל כלי השיט.
