פרמדיק במד"א מוטי גלושטיין, חובש בכיר ביחידת האופנועים של מד"א ישראל בוגרד וחובש ביחידת האופנועים של מד"א שמואל שימל סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את הולך הרגל שנפגע מרכב כשהוא שוכב על הרצפה וסובל מחבלה רב-מערכתית קשה. ביצענו בדיקות רפואיות אך פציעותיו היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו במקום"
סובל משברים בגפיים: "יורשו של סינוואר" נפצע בתקיפה הישראלית
בכיר בחמאס אישר כי עלי אל-עאמודי היה בדירה שהותקפה ונפצע בינוני. הוא סבל משברים בגפיים ומטופל במקום מסתור
בכיר בחמאס אישר לראשונה כי עלי אל-עאמודי, מהדמויות החזקות כיום בהנהגת הארגון ברצועת עזה, נפצע בתקיפה ישראלית שכוונה אליו בתחילת החודש. לפי הדיווח בא-שרק אל-אווסט, הוא נפצע באורח בינוני וסבל משברים בגפיו.
התקיפה בוצעה ב-3 באוקטובר בדירת מגורים באזור הנמל במערב העיר עזה. לדברי הבכיר, אל-עאמודי היה בתוך הדירה בעת התקיפה, אך שהה בחלק צדדי שלה וכך שרד. חמישה פלסטינים נהרגו בתקיפה.
הגרסה החדשה סותרת דיווחים קודמים של מקורות בחמאס, שלפיהם אל-עאמודי קיבל התרעה מודיעינית כשלוש שעות לפני התקיפה ועזב את המקום. כעת נטען כי הוא אכן היה בדירה בזמן הפגיעה.
אל-עאמודי מנהל בפועל חלק ניכר מפעילות הלשכה המדינית של חמאס ברצועה ונחשב למקורב ותיק של יחיא סינוואר. מעמדו התחזק לאחר חיסולם של בכירים רבים בארגון, והוא מתמודד מול ניזאר עוודאללה על ראשות הלשכה המדינית של חמאס בעזה.
לפי הבכיר בחמאס, מצבו של אל-עאמודי כיום טוב והוא ממשיך לקבל טיפול רפואי ב"מקום בטוח".
