משרד החוץ האיראני מוציא אזהרת מסע לצרפת, בלגיה ואיטליה
דלת כבדה נטרקה על אצבעו של ילד בן 8 בבני ברק - וקטעה אותה
ילד בן 8 נפצע לאחר שדלת כבדה נטרקה על אצבעו בחיידר בבני ברק וגרמה לקטיעתה. חובשי איחוד הצלה העניקו לו טיפול רפואי, וחלק האצבע שנקטע הועבר עמו לבית החולים בניסיון לאחותו
ילד בן 8 נפצע היום (שני) בחיידר בבני ברק לאחר שדלת כבדה נטרקה על אצבעו וגרמה לקטיעתה. צוותי הרפואה של איחוד הצלה שהוזעקו למקום העניקו לו טיפול רפואי ראשוני, והוא פונה לבית החולים בניסיון להציל את האצבע שנקטעה.
משה פרויליך, חובש איחוד הצלה שהעניק לילד טיפול רפואי, סיפר כי חבריו של הילד תיארו בפני הצוותים את נסיבות הפציעה.
"חבריו סיפרו לנו כי דלת כבדה נטרקה לו על האצבע שנקטעה", אמר פרויליך. "בסיוע חובשים נוספים הענקתי לו טיפול רפואי והנחנו את חלק האצבע שנקטע בתוך שקית קרח".
לאחר הטיפול הראשוני פונה הילד לבית החולים יחד עם חלק האצבע שנקטע, שם ינסו הרופאים להציל את האצבע ולאחות אותה.
