ענקית האירוח Airbnb מעדכנת את מדיניותה: איסור גורף לדרוש מאורחים לבצע מטלות ניקיון לפני היציאה. במסגרת הכללים החדשים, חל איסור לדרוש מהאורחים לשטוף כלים, לכבס, להוריד מצעים מהמיטות או להוציא את האשפה מחוץ לנכס. המארחים יוכלו לבקש בקשות בסיסיות בלבד, כגון כיבוי מזגנים או ריכוז מגבות, אך כהמלצה בלבד.
"הזכות היא שלי והארץ שלי": שלושה נעצרו בחברון בגין תמיכה במחבלים
בעקבות הפיגוע שבו נפלו סמ"ר רון יונתן רויטמן וסמל יובל שי סוילם הי"ד, פשטו הלילה כוחות הביטחון על בתיהם של שלושה תושבי העיר שהיללו את המרצחים ברשתות החברתיות וקראו להפעלת צבאות האיסלאם למלחמה נגד ישראל
ימים ספורים לאחר הפיגוע הרצחני בחברון, שבו נפלו סמ"ר רון יונתן רויטמן וסמל יובל שי סוילם הי"ד, כוחות הביטחון ממשיכים לפעול נגד תשתיות הטרור בעיר הפעם בחזית הרשת. הלילה (ראשון) עצרו לוחמי יחידת יס"מ "חץ יהודה" של מחוז ש"י שלושה פלסטינים תושבי חברון בגין הסתה והבעת תמיכה בחמאס ובמבצעי הפיגוע.
המעצרים בוצעו בעקבות ניטור של פיקוד המרכז ברשתות החברתיות. בין היתר, אחד החשודים העלה תמונה של המחבלים וכתב: "הזכות היא שלי והארץ היא שלי, אין לכם מקום על אדמתנו", כשברקע שיר המספר על כך שבגן עדן מחכים להם כ"מיטב הגברים". חשוד נוסף התייחס לרצח החיילים כ"מבצע חברון", ואילו החשוד השלישי שיתף קריאות של אנשי דת להפעלת צבאות ערב נגד ישראל: "הו אללה הענק, הניצחון קרוב". ברקע הסרטון שהפיץ האחרון התנגן שיר שקורא להילחם ו"לרפא לבבות עם המאמין".
במהלך הפשיטות על בתיהם של השלושה (בני 17 ו-50) החרימו השוטרים מחשבים ומכשירים ניידים לטובת המשך החקירה, שמתנהלת בתחנת חברון של מרחב יהודה. במשטרה הבהירו כי במקביל לחקירת הפיגוע עצמו המנוהלת על ידי ימ"ר ש"י, כוחות הביטחון ימשיכו לנטר ולהעמיד לדין את מי שמלבה את השטח ומביע תמיכה בפגיעה בחיילים.




