מבזקים מבזקים + רגעים צבע אדום
תל אביב 23°c
באר שבע 20°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 20°c
ט"ו חשון התשפ"ז | 26.10.2026
תל אביב 23°c
באר שבע 20°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

"ברוח ודם נפדה את אל אקצה": המסרים שהעביר מזכ"ל רע"מ לנערים בהר הבית

דאוד עפאן, לשעבר יועצו של מנסור עבאס, פעל בקרב בני נוער במתחם המסגד והזהיר אותם מפני "מזימות הציונים" להשתלט על המקום, במסגרת פעילות עמותת "אלקלם" שבראשה עמד

"ברוח ודם נפדה את אל אקצה": המסרים שהעביר מזכ"ל רע"מ לנערים בהר הבית
מנסור עבאס צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

דאוד עפאן, מזכ"ל מפלגת רע"מ ולשעבר יועצו האישי של יו"ר המפלגה מנסור עבאס, פעל בקרב בני נוער במסגד אל אקצה והעביר להם מסרים נגד ישראל, תוך אזהרות מפני "מזימות הציונים" להשתלט על המקום. כך פרסם ישי פרידמן בערוץ 14.

על פי הפרסום, הדברים התרחשו במסגרת פעילותו של עפאן כראש עמותת "אלקלם", עמותה חינוכית הפועלת בחסות התנועה האסלאמית ועוסקת בפעילות עם בני נוער ובחיזוק הקשר שלהם למסגד אל אקצה.

בערוץ 14 נטען כי עפאן נהג לרכז בני נוער במתחם המסגד ולהציג בפניהם טענות על מזימות ציוניות להשתלטות על אל אקצה. בין המסרים שיוחסו לפעילותו הופיעה גם הקריאה "ברוח ודם נפדה את אל אקצה".

דאוד עפאן מפלגת רע"מ מנסור עבאס

 צבע אדום

art