עמליה דואק: דקת השיא נרשמה ב-12:40, עם הוצאות של 3.61 מיליון שקל ביותר מ-15,500 עסקאות
נתניהו נגד בן גביר: "כמה פעמים תחזור על הבלוף?"
לאחר שיו"ר עוצמה יהודית הדהד דיווח שמראה על כוונתו של ראש הממשלה להקים אחרי הבחירות ממשלה בלעדיו - מפלגת הליכוד דחתה את הדיווח: "אתה בכל מקרה תעבור את אחוז החסימה ותהיה חלק מהממשלה הימנית החזקה שלנו בראשותי"
העימות בימין מחריף: בליכוד פרסמו הבוקר (שלישי) הודעה נגד יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר, לאחר שהאחרון הדהד דיווח על כך שנתניהו מתכוון להותיר אותו מחוץ לממשלה.
בן גביר העלה ברשת החברתית X תמונה מתוך הדיווח של ישרא היום לפיו ראש הממשלה התחייב בשיחות סגורות כי יקים ממשלת אחדות עם איזנקוט - כשעוצמה יהודית לא תהיה חלק מהממשלה. "לצערי העמוק, זו החשיפה הבוקר של העיתון ‘ישראל היום׳: רה״מ נתניהו התחייב לממשל האמריקאי להקים לאחר הבחירות ממשלת אחדות עם איזנקוט ובלי בן גביר", כתב לצד הדיווח.
הוא הוסיף: "המתווה כולל חתימת הסדרים מדיניים והענקת חנינה לנתניהו מנשיא המדינה אם אתם רוצים בן גביר חזק בממשלה, ולא בן גביר קטן באופוזיציה, אני חייב את התמיכה שלכם בקלפי".
כמה שעות לאחר מכן, בליכוד פרסמו הודעה שדוחה את הדברים. "איתמר היקר כמה פעמים תחזור על הבלוף?", שאלו. "אתה בכל מקרה תעבור את אחוז החסימה, תהיה חלק מהממשלה הימנית החזקה שלנו בראשותי, ונמשיך לעבוד יחד למען מדינת ישראל. מנדט אחד יותר או פחות לא ישנה כלום אצלך, אבל אם איזנקוט יהיה מנדט אחד יותר מהליכוד, הנשיא יטיל את מלאכת ההרכבה על איזנקוט, ונקבל ממשלת בכיה לדורות", סיכמו.
