מבזקים מבזקים + רגעים צבע אדום
תל אביב 25°c
באר שבע 25°c
חיפה 22°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 24°c
י"ז חשון התשפ"ז | 28.10.2026
תל אביב 25°c
באר שבע 25°c
חיפה 22°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

"זה המלון הפרטי שלי": הישראלית שנכנסה לצרות בתאילנד

רשויות ההגירה בתאילנד ביטלו את אשרת השהייה של ישראלית בת 33 - לאחר שורה של תלונות על התנהגותה באי קו פנגן | בין היתר: עימותים עם עובדים, איומים והפרעה למבקרים באתר תיירות | המדינה נערכת להחזירה לישראל

"זה המלון הפרטי שלי": הישראלית שנכנסה לצרות בתאילנד
אילוסטרציה צילום: עיבוד AI

השהייה של ישראלית בת 33 בתאילנד עומדת להסתיים בגירוש, לאחר שהרשויות במדינה החליטו לבטל את אשרת השהייה שלה. ההחלטה התקבלה בעקבות כמה תלונות שהצטברו נגדה באי קו פנגן, והובילה למעצרה ולהתחלת ההליכים להחזרתה לישראל.

אחד האירועים שהובילו להתערבות הרשויות התרחש במפל פאנג, בתחומי הפארק הלאומי תאן סאדט-קו פנגאן. לפי הדיווח, ב-18 באוקטובר התעמתה הישראלית עם עובדים באתר, צעקה וקיללה אותם, איימה לתקוף אותם ואף דרשה ממבקרים אחרים לעזוב את המקום. כמה ימים לאחר מכן, ב-21 באוקטובר, התקבלה תלונה נוספת בעקבות עימות בבית מלון באי.

במקרה השני, על פי התלונה, הישראלית התפרצה לעבר אנשי הצוות ודרשה מאורחי המלון להתפנות, תוך שטענה כי "זה המלון הפרטי שלי". בנוסף, התקבלו דיווחים שלפיהם לא שילמה עבור שירותי המלון שקיבלה. בעקבות הצטברות התלונות התכנסו נציגי הרשויות ב-22 באוקטובר לדיון בעניינה, והמליצו לבטל את אשרת השהייה שלה בשל החשש לפגיעה בסדר הציבורי ובתדמית התיירותית של האי.

ההחלטה אושרה בידי מפקד יחידת ההגירה השישית, מייג'ור גנרל צ'וטארט יינגיונגדמרונגקון. צו הביטול נמסר לישראלית והיא נעצרה עד להשלמת הליך הגירוש. במקביל, הרשויות שוקלות להמליץ על הכללתה ברשימה שחורה, צעד שעשוי למנוע ממנה לשוב לתאילנד. בעקבות הפרשה הודיעה משטרת ההגירה כי תגביר את הפיקוח על אזרחים זרים באתרי תיירות מרכזיים, בהם קו סמוי, קו פנגן וקו טאו.

תאילנד מלון

 צבע אדום

art