ספיר ליפקין: בסוכנות הידיעות האיראנית תסנים טוענים: "לאיראן אין שום אופטימיות כלפי ארה"ב. חילופי המסרים דרך מתווך פקיסטני מתבצעים תמיד תוך הבעת ספק בממשל האמריקני. עד כה לא הושג הסכם סופי והאתגרים בכמה סעיפים נמשכים, אך גם אם יושג הסכם ראשוני - זה לא אומר שההסתכלות של איראן על ארה"ב תשתנה או שיהיה אמון בביצוע התחייבויותיה"
ביהמ"ש דחה את בקשה הפרקליטות: הפעוט לא ינותח
ביהמ"ש דחה את בקשת המשטרה והפרקליטות, גופת הפעוט שמעון חיים ממודיעין עילית - לא תנותח
-
| חרדים
השופט יהשוע צימרמן מבית משפט השלום בירושלים, דחה את בקשת המשטרה והפרקליטות, גופת הפעוט שמעון חיים ממודיעין עילית - לא תנותח. את המשפחה וארגון זק"א ייצג עו"ד דרור שוסהיים.
בתום דיון בבית משפט השלום בירושלים, קיבל השופט את טענותיו של עו"ד דרור שוסהיים ודחה את בקשת הפרקליטות באמצעות המשטרה. השופט יהשוע צימרמן הורה לשחרר לקבורה את גופת התינוק ללא נתיחה.
במהלך הדיון ביקש עו"ד דרור שוסהיים שהמשטרה תגיש מכתב מהמכון לרפואה משפטית, עם תוצאות הסיטי והבדיקה החיצונית. לאחר הפסקה הגיע המכתב מהמכון שהסיר את החשש לפלילים, עם זאת לא פירט את סיבת המות, דבר שניתן לגלות רק בנתיחה.
עם זאת, השופט צימרמן החליט לקבל את טיעוניו של עו"ד שוסהיים והורה לשחרר את גופת הפעוט שמעון חיים לאלתר מהמכון לרפואה משפטית באבו כביר. המשטרה לא הגיעה עיכוב ביצוע כך שבשעות הקרובות תיערך ההלוויה.
