דורון קדוש: פרסמנו ביומן הבוקר בגל״צ: קצין המודיעין הבכיר שהרמטכ״ל החליט להדיח מצה״ל - אבל צה״ל לא מצליח להוציא משורותיו בגלל קשיים בירוקרטיים כמעט שלושה חודשים חלפו מאז החלטת הרמטכ״ל להדיח את קצין המודיעין של אוגדת עזה ב-7/10, סא״ל א׳. מאז - בשל קשיים בירוקרטיים בהליך התרת החוזה, צה״ל לא מצליח ליישם את החלטת הרמטכ״ל כבר מספר חודשים. נזכיר: סא״ל א׳ הוא קצין המודיעין שזלזל בהתרעותיה של הנגדת ו׳, כתב לה שהתרחיש שהיא מציגה ״דמיוני״, ולא ראה דחיפות לדון באימוני הנוח׳בה בחודשים שקדמו למתקפת חמאס. בינתיים, כל עוד צה״ל לא מצליח להדיח אותו - סא״ל א׳ ממשיך לקבל משכורת, שמו נותר חסוי ואסור בפרסום וכך הוא מאפשר לעצמו להישאר בצללים. ולפני כמה חודשים, הוא אפילו קיבל מצה״ל רכב חדש - שנה שלמה אחרי שכבר סיים את תפקידו כקמ״ן האוגדה (!), ובזמן שהוא לא ממלא שום תפקיד ונמצא לקראת פרישה. א׳ שכר את שירותיו של עורך דין, ופועל נגד צה״ל גם במישור המשפטי - כשהוא דורש מהרמטכ״ל להעביר לו מסמך שמנמק את ההחלטה להדיח אותו - וכך נאבק להמשיך לשרת בצבא, מתוך שורותיו, כשנתיים וחצי אחרי המחדל. תגובת דובר צה"ל: ״הקצין החל הליך שחרור מצה"ל. תתקיים ועדה בנושא שחרורו בהתאם לנהלים וההליכים הקבועים״. מטעמו של סא״ל א׳ לא נמסרה תגובה.
צעיר מבני ברק נפצע קשה בתאונה בפולין
בחור חרדי תושב בני ברק שחזר מתפילה בציון הרה"ק מליז'ענסק נמצא בשעה זו בחדר ניתוח, לאחר שנפצע קשות בתאונה | התפללו לרפואת יצחק בן אהובה שושנה
הבוקר (ראשון) אירעה תאונת דרכים בפולין, צעיר חרדי מבני ברק בשנות ה-30 לחייו, נסע יחד עם ישראלים נוספים מדינוב במחוז ז'שוב בדרום פולין, לתפילה בקברו של הצדיק רבי אלימלך מליז'ענסק בדרום-מזרח במדינה.
בדרך חזור, הרכב בו נסע היה מעורב בתאונת דרכים, ושניים מיושבי הרכב תושבי בני ברק - נפצעו. אחד מהם במצב קל, והשני בן 31, נלכד וחולץ על ידי צוותי כיבוי. הצעיר פונה לבית החולים בעיר ריישא (ז'שוב) במרכז גליציה המרכזית.
הצעיר, הגיע לבית החולים כשהוא בהכרה ובמצב קשה, והוכנס לחדר ניתוח. מי שעוזר ומסייע לו ולפצוע השני, הם מוסדות דינוב בנשיאות הרב פנחס פאמפ, לשם הגיע הצעיר להתנדב בסוף השבוע האחרון.
מהפרטים שנמסרו ל'בחדרי חרדים' טרם ברורות נסיבות התאונה, עם זאת ציינו גורמים כי אחת הסיבות היא ככל הנראה החלקה על הכביש, כאשר הטמפרטורה באותה עת הייתה -9 מעלות ועל הכביש הייתה שכבת קרח. עוד נודע ל'בחדרי', כי הבחור יצא מכלל סכנה.
העתירו בתפילה עבור יצחק בן אהובה שושנה לרפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל.






