ספיר ליפקין: בסוכנות הידיעות האיראנית תסנים טוענים: "לאיראן אין שום אופטימיות כלפי ארה"ב. חילופי המסרים דרך מתווך פקיסטני מתבצעים תמיד תוך הבעת ספק בממשל האמריקני. עד כה לא הושג הסכם סופי והאתגרים בכמה סעיפים נמשכים, אך גם אם יושג הסכם ראשוני - זה לא אומר שההסתכלות של איראן על ארה"ב תשתנה או שיהיה אמון בביצוע התחייבויותיה"
זקן האדמו"רים חרג ממנהגו: בזכות האחדות ננצח
זקן האדמו"רים הרבי מקאליב אירח במעונו את סגן השר פרוש ובירך את האחדות החרדית למרות שאינו מתערב בבחירות
-
| חרדים
בצל וועידת אגודת ישראל שתיפתח היום בנתניה, הגיע אמש (שלישי) סגן שר החינוך מאיר פרוש לביקור מיוחד אצל זקן האדמו"רים האדמו"ר מקאליב להזמינו לוועידה הגדולה בראשות האדמו"רים.
במהלך הביקור סקר פרוש את מטרת ותוכניות הועידה, כאשר האדמו"ר משבח את פועלם הרב של נציגי הציבור שליחי האדמו"רים בכל הזמנים ובפרט כעת במטרה לאחד את כל שכבות הציבור להרבות אחדות בישראל.
הרבי מקאליב שהינו זקן האדמו"רים בדורנו שאינו מתערב בבחירות ובפוליטיקה, והפעם ברגע שמגיעים לאחדות שכלל האדמו"רים מתאספים יחד וגם רצים ברשימה מאוחדת לכנסת, גם אגודת ישראל וגם דגל התורה בתקופה קשה כזו ננצח בזכות האחדות.
בסיום הביקור בירך הרבי מקאליב שחפץ ה' בידיהם יצליח ובכוחה של האחדות נזכה לראות ישועות גדולות בכלל ובפרט, עדי עד נזכה לקבל פני משיח צדקנו במהרה בימינו.


