איתי בלומנטל: הפרטים שאפשר לפרסם: הפיצוץ הלילה באזור בית שמש התרחש בשטח ששייך לחברת "תומר", תעשייה ביטחונית- ממשלתית, שמפתחת מנועים של מגוון טילים הגנתיים והתקפיים: באוויר, בים, ביבשה ובחלל. בין היתר מפתחת את מנועי טילי החץ, מנועי לוויני האופק ומנועים למגוון רקטות - רקטת הרמפייג, הבר וברק MX. לטענת גורם בחברה, הפיצוץ היה מבוקר ומתואם, ועדיין לא ברור מדוע בחרו לבצע פיצוץ בשעה 23 בלילה, יום שבת, ואחרי דיווחים בסוף השבוע על היעאכות באיראן. התנהלות לא ברורה. מתומר נמסר: "מדובר בניסוי מתוכנן מראש שבוצע לפי התכנון"
עוד רמטכ"ל בדרך לפוליטיקה: "אחליט בקרוב"
המרטכ"ל לשעבר גבי אשכנזי הפתיע הבוקר מפגינים מחוץ לביתו ואמר כי יכריע בימים הקרובים על כניסתו למערכת הפוליטית: "מקווה שנראה איזה בשורה" • אשכנזי הוסיף: "אני פועל לאיחוד בין מפלגות השמאל-מרכז"
-
| פוליטי
המרטכ"ל לשעבר גבי אשכנזי ממשיך בצעדי ענק בדרך לפווליטיקה והוא מפתיע הבוקר את המפגינים מחוץ לביתו ואומר כי הוא "פועל לאיחוד בין מפלגות השמאל-מרכז".
לדבריו: "אין לי שום ויכוח על הצורך באיחוד, אני ממש עובד בזה, זה מה שאני עושה - מנצל את כל הטיעונים וההיגיון, שזה מה שצריך לעת הזאת".
"זה נכון תמיד איחוד - אבל בוודאי עכשיו", ציין אשכנזי, והוסיף: "בימים האלה נקבל תשובות, כל יום עד הרגע האחרון זה במחשבותיי ואני מקווה שנראה איזה בשורה".
נציין כי בימין פועלים במלא המרץ מחשש שמפלגות השמאל יפתיעו את הימין ויסתירו את דבר האיחוד עד לרגע האחרון.
