דורון קדוש: דובר צה״ל: צה״ל תקף בשעות האחרונות מפקדה של כוח רדואן ומבנים הנמצאים בשימוש חיזבאללה בדרום לבנון. הימצאות תשתיות טרור אלו מהוות הפרה בוטה של ההבנות בין ישראל ללבנון, צה״ל לא יאפשר פעילות מסוג זה ויפעל נגדן. צה״ל יתקוף מחבלים חמושים בדרום לבנון ויפעל על מנת להסיר כל איום על מדינת ישראל.
נפטר בעל הקייטרינג המפורסם ממאה שערים
ר' יעקב הלוי סטאריק ז"ל, מחסידי תולדות אהרן, השיב את נשמתו ליוצרה לאחר המחלה הקשה והוא בן 67

ברוך דיין האמת: הלילה נפטר הרה"ח רבי יעקב הלוי סטאריק ז"ל, מחשובי פארי חסידי תולדות אהרן בירושלים, לאחר המחלה הקשה והוא בן 67 בפטירתו.
המנוח ז"ל נולד בירושלים לאביו רבי גרשון הלוי סטאריק ז"ל והיה חתנו של הרה"ח רבי יצחק וויסמן ז"ל.
לפרנסתו שימש כבעל קייטרינג 'סטאריק' המפורסם במאה שערים והסביבה והיה נהנה מיגיע כפיו בנקיון כפיים באמונה.
לצד עבודתו, קבע עיתים לתורה בקביעות והרבה פעלים לפאר מורא מקדש.
בחצר החסידות היה אדם אהוב על הבריות ומקושר לאדמו"ר זצ"ל וכן לאדמו"ר מתולדות אהרן והחסידים מציינים כי קיבל את ייסוריו באהבה ובדומיה.
בפורים האחרון הגיע במסירות נפש לטיש של הרבי במאה שערים, שם הרבי קירבו והציבור שר עמו שירי רחמים ורפואה.
זכה והותיר אחריו דור ישרים לה' ולתורתו אותם חינך לתורה, יראה וחסידות.
מסע הלוויה היום (שישי) ערב שבת קודש פרשת תזריע - החודש בשעה 13:00 בצהריים מביתו ברחוב סלונים 9 בירושלים
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.