מיכאל שמש: דרישת דרעי וה״בריחה״ של ח״כי הליכוד והקואליציה מהדיונים בוועדת החוץ והביטחון: אריה דרעי דורש נוכחות משמעותית של חברי הקואליציה וח״כי הליכוד בוועדת החוץ והביטחון. לטענתו, נוכחות כזו תחזק את התמיכה הקואליציונית בחוק ותבלום את הלחץ המופעל על יו״ר הוועדה ועל הייעוץ המשפטי לשנות את נוסח החוק. גורם בוועדה: ח״כי הקואליציה מפקירים את הדיון בוועדה משום שאינם רוצים ״להתלכלך״. לדברי אותו גורם, רוב חברי הקואליציה שאינם חרדים מעדיפים להיעדר מהדיונים.
ראיתם את שמואל אייזיק? נעדר בסיכון
הילד שמואל אייזיק גולשבסקי מירושלים נעלם מביתו וקיים חשש לגביו. משטרת ישראל וזק"א מבקשים את סיוע האזרחים באיתורו
משטרת ישראל וזק"א מבקשים את סיוע האזרחים באיתור הילד שמואל אייזיק גולשבסקי, כבן 10 תושב שכונת גאולה בירושלים.
הילד הנעדר, נראה לאחרונה בעת שיצא מביתו שברחוב יצחק שולאל בבירה בסמוך לשעה 23:00, ומאז נעלמו עקבותיו. לצורך החיפושים, הוקם חפ"ק בגינה שבין רחוב שטראוס לישעיהו.
מהפרטים שהגיעו ל'בחדרי חרדים', עולה כי בשעות האחרונות מאז הפרסום של זק"א על היעדרו, הגיעו מספר פניות בעניינו, אחד דיווח כי בשעה 4:30 לפנות בוקר נתקל בו ברחוב בבני ברק ושאל היכן ניתן לרכוש טלפונים, לפי דיווח נוסף, הוא נראה ישן בבית כנסת. הדיווחים נבדקים.

תיאור הילד: גובהו 1.30 לערך, מבנה גופו מלא, שיערו חום קצר ופאותיו ארוכות.
כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש לדווח למוקד 100 של המשטרה או לתחנת לב הבירה בטלפון 02-5391550.
