טראמפ לפוקס ניוז: "אני במצב של קבלת החלטות, דברים גדולים יתרחשו בעתיד הלא רחוק". לשאלת הכתב אם יסכים להיפגש עם נשיא איראן בשולי העצרת הכלכלית, השיב כי הוא "פתוח לנושא"
מה ענה הגר"ח לגבאי בית הכנסת שחולל?
הגניבה הגדולה במרכז בני ברק הגיעה בשעות האחרונות לפתחו של שר התורה שביקש להתפלל שימצאו את ספרי התורה. ואיזה פסוק אמר לגבאים?
-
| חרדים
גבאי בית המדרש קהילת חניכי ישיבת ארחות תורה בבני ברק, שבית מדרשם נפרץ הלילה וספרי התורה נגנבו מארון הקודש וחלקם בוזו בצורה מזעזעת עלו למעונו של שר התורה הגר"ח קנייבסקי, ברחוב רשב"ם בעיר.
הגבאים סיפרו לשר התורה את שאירע אצלם בלילה, וסיפרו על גניבת ארבעה ספרי תורה וביזו ספרי קודש אחרים בבית כנסת.
שר התורה הביא את הפסוק "אִם גַּנָּבִים בָּאוּ לְךָ אִם שׁוֹדְדֵי לַיְלָה" ואמר שצריך להתפלל שימצאו את ספרי התורה.
בקו 'דרך אמונה' שמביא סיפורים משר התורה, פורסם כי לשאלת נכדו מה צריכים לתקן ענה: "מה הם אשמים". וחזר ואמר שצריכים להתפלל על מה שקרה. ובירך שבעזרת השם ימצאו. על פי הוראתו, תתקיים הלילה עצרת תפילה בבית כנסת.
