ספיר ליפקין: בסוכנות הידיעות האיראנית תסנים טוענים: "לאיראן אין שום אופטימיות כלפי ארה"ב. חילופי המסרים דרך מתווך פקיסטני מתבצעים תמיד תוך הבעת ספק בממשל האמריקני. עד כה לא הושג הסכם סופי והאתגרים בכמה סעיפים נמשכים, אך גם אם יושג הסכם ראשוני - זה לא אומר שההסתכלות של איראן על ארה"ב תשתנה או שיהיה אמון בביצוע התחייבויותיה"
בחורי בית-מתתיהו בהלם: נגנב כסף בליל שבת
בישיבת 'בית מתתיהו' סבלו התלמידים בשבת מגנבים שגנבו סכומי כסף מהבחורים • לאחד הבחורים נפרצה כספת, שם שומר את כספי האוטובוסים שמיועדים לתשלום הנסיעות לחתונות הבחורים שנערכות מחוץ לעיר
-
| חרדים
בשבת האחרונה אירעה פריצה בישיבת 'בית מתתיהו' בבני ברק. בחורי הישיבה גילו בליל שבת כי כספם נגנב בעיצומה של הסעודה.
ל'בחדרי חרדים' נודע, כי גנבים שהסתובבו בליל שבת בפנימיית הישיבה, עת הבחורים סועדים את סעודת השבת בצוותא בחדר האוכל, נכנסו גנבים לחדרי השינה ולקחו כספים. הגניבה התרחשה בפנימיות הנקראות 'סורוצקין' ו'רבי עקיבא תחתון'.
בין היתר, גנבו מארונות הבחורים כספים של בחורים. בין הכספים שנגנבו ונפרצו, ישנה כספת של בחור אשר שמר בה את כספי נסיעות האוטובוסים לחתונות של בחורי הישיבה, אותם הוא מארגן. מהכספת שנפרצה נלקחו 3,000 שקלים.
לבחור נוסף נגנבו 1050 שקלים ולאחר 600 שקל, כשהסכום המצטבר הוא קרוב לעשרת אלפים שקל.
בחורי הישיבה שחזרו לחדרם בשעה 23:00 בליל שבת, נחרדו לגלות את הארונות פרוצים, כשמתוכם נלקחו הכספים.
במוצאי שבת הגיעה ניידת מז"פ לישיבה ולקחו פרטים מהבחורים.
