ספיר ליפקין: בסוכנות הידיעות האיראנית תסנים טוענים: "לאיראן אין שום אופטימיות כלפי ארה"ב. חילופי המסרים דרך מתווך פקיסטני מתבצעים תמיד תוך הבעת ספק בממשל האמריקני. עד כה לא הושג הסכם סופי והאתגרים בכמה סעיפים נמשכים, אך גם אם יושג הסכם ראשוני - זה לא אומר שההסתכלות של איראן על ארה"ב תשתנה או שיהיה אמון בביצוע התחייבויותיה"
חסדי השם: בת שבועיים עברה החייאה בביתה
תינוקת בת שבועיים איבדה הערב את הכרתה בביתה באופקים, בחסדי שמים הצליחו מתנדבי 'איחוד הצלה' להחזיר אותה לחיים
-
| חרדים
תינוקת חרדית שנולדה להוריה, אך לפני שבועיים ימים, איבדה את ההכרה בביתה באופקים, חובשים ב'איחוד הצלה' ביצעו בה פעולות החייאה והצילו את חייה.
מוטי טהרני ראש סניף 'איחוד הצלה' באופקים סיפר: "ההורים דפקו בביתו של מתנדב באיחוד הצלה שגר בסמיכות לביתם וסיפרו לו כי הפעוטה איבדה את ההכרה. הוא החל בפעולות ההחייאה והצטרפנו אליו לסייע לו. לאחר מכן כשחזר דופק ונשימה הפעוטה פונתה להמשך קבלת טיפול רפואי ובדיקות בבית החולים".
במקרה אחר שאירע הבוקר (חמישי) ברח' מרדכי אנילביץ' בבני ברק, צעיר כבן 24 שרכב על אופנוע, נפגע מרכב הסעות ונפצע באורח בינוני.
נסיבות התאונה נחקרות.
