ספיר ליפקין: מקור דיפלומטי אמר לעיתון נידאא' אל-וטן הלבנוני: "העימות בין ישראל מצד אחד לחיזבאללה, הנתמך בידי איראן, מהצד השני, נכנס לשלב חדש של מסרים ביטחוניים מורכבים. התקיפות האוויריות הישראליות שחיסלו בכירים בחיזבאללה היוו מסר קשה לארגון".
בשבת: מסוק, פרשים וכלבנים חיפשו ילד נעדר
בבוקר יום השבת, חיפשו מתנדבי 'איחוד הצלה' לבקשת המשטרה ילד בן 8 שנעדר מבית סבו בקרית גת אליו הגיעו משפחתו להתארח | כעבור שעות, הוא אותר בתוך מעלית במרכז קניות
ילד נעדר בבוקר יום השבת ואותר אחה"צ כשהוא תקוע במעלית.
לקראת השעה 11:00, קיבלו מתנדבי 'איחוד הצלה' מסניף קרית גת בקשה מהמשטרה לסיוע בחיפושים אחר ילד כבן 8 שנעדר.
משפחתו של הילד שהגיעו להתארח בעיר דיווחה על היעלמותו וצוותי משטרה יצאו בחיפושים אחריו בסיוע מתנדבי הארגון.
לקראת השעה 16:00 התקבל דיווח על צעקות לעזרה ממעלית במתחם הקוסמוס בעיר, שוטרים ומתנדבי 'איחוד הצלה' שהגיעו למקום זיהו וחילצו את הילד שהיה תקוע במעלית, הילד הוחזר להוריו בריא ושלם.
קצין אג"מ בתחנת משטרת קרית גת אבי השש ביקש להודות למתנדבים שעזבו את משפחתם באמצע סעודת שבת והצטרפו לחיפושים.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי מדובר בילד מהמגזר הדתי שהגיע עם משפחתו תושבי המרכז - לעשות את השבת אצל סבו המתגורר בקרית גת וכי לחיפושים התלוו, מסוק משטרתי, פרשים ויחידת הכלבנים של המשטרה.
