השר עמיחי שיקלי בראיון ל׳ישראל היום׳ על הסערה שחולל - ״אני לא מצטער לרגע שעודדתי את בכיר השב״כ א' לחשוף את התנהלות רונן בר. א' הציג לי מידע מחקירה שניהל השב״כ נגד בן גביר. נחרדתי ממה שראיתי. ראש הארגון מנהל חקירות נגד נבחרי ציבור. הוא מנצל את הכוח של הארגון כדי לקדם אג'נדה פוליטית. אמרתי לא' שיש חשיבות אדירה שהציבור יכיר אירוע כזה״.
חרדי כבן 60 נפצע באורח בינוני בכביש הדמים בבירה
בתוך כשעה: שני הולכי רגל נפגעו בתאונות בירושלים, אחד מהם חרדי ליטאי כבן 60

הולך רגל נפגע מרכב בסמוך לקניון רמות בירושלים. בשעות הערב המאוחרות (רביעי) אירעה תאונת דרכים בשדרות גולדה מאיר, הולך רגל שנפגע מרכב ונפצע.
חובשים ופראמדיקים של מד"א יחד עם כונני איחוד הצלה הניקו טיפול רפואי ראשוני לחרדי כבן 60 שנפצע באורח בינוני וסובל מחבלות בגפיים. הוא פונה לבית החולים שערי צדק בבירה.
"יחד עם צוות אמבולנס של איחוד הצלה הענקנו טיפול רפואי ראשוני בזירת התאונה להולך הרגל כבן 55 שנפצע באורח בינוני. לאחר מכן הוא פונה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים" סיפר מנדי שטרן חובש באיחוד הצלה.
שעה קלה קודם לכן אירעה תאונת דרכים נוספת בירושלים, הולך רגל כבן 35 שנפגע מרכב ברחוב אל מאמון בירושלים ונפצע באורח בינוני עד קשה. במשטרת ירושלים בודקים את נסיבות התאונות.