ספיר ליפקין: מקור דיפלומטי אמר לעיתון נידאא' אל-וטן הלבנוני: "העימות בין ישראל מצד אחד לחיזבאללה, הנתמך בידי איראן, מהצד השני, נכנס לשלב חדש של מסרים ביטחוניים מורכבים. התקיפות האוויריות הישראליות שחיסלו בכירים בחיזבאללה היוו מסר קשה לארגון".
האברך החסידי נתפס עם 7 ילדים בתא המטען
אברך חסידי תושב העיר חיפה, נתפס היום באכיפה שיכרתית של המשטרה כשהוא לוקח 12 אנשים ברכב בו מותר רק חמישה • האברך: "ההסעה של הילדים מהקייטנה לא הגיעה"
ונִשְׁמַרְתֶּם מְאֹד לְנַפְשֹׁתֵיכֶם: אברך בן 32 תושב שכונת הדר בחיפה, נתפס על ידי המשטרה כשהוא מוביל ברכבו 12 נוסעים, ברכב בו מותר להסיע חמישה בלבד.
במסגרת פעילות אכיפה שגרתית בחיפה, עצרה המשטרה בשעת הצהרים (שני) ברחוב דרך הגיבורים בעיר, רכב שעורר את חשדם. בבדיקה מהירה גילו השוטרים כי מלבד הנהג נמצאו ברכב עוד 11 נוסעים, מרביתם קטינים.
לשאלתם השיב הנהג, אברך חסידי, כי ההסעה של הילדים מהקייטנה לא הגיעה ולכן "התנדב" לקחת את כולם ברכב הפרטי שלו, מרביתם בתא המטען, למרות שלא ניתן לחגור את כולם בבטיחות.
הנהג קיבל דו"ח הזמנה לדין, והילדים הורדו מהרכב אל המדרכה וזכו לנסיעה בטוחה יותר בכלי רכב אחרים.
