ספיר ליפקין: בסוכנות הידיעות האיראנית תסנים טוענים: "לאיראן אין שום אופטימיות כלפי ארה"ב. חילופי המסרים דרך מתווך פקיסטני מתבצעים תמיד תוך הבעת ספק בממשל האמריקני. עד כה לא הושג הסכם סופי והאתגרים בכמה סעיפים נמשכים, אך גם אם יושג הסכם ראשוני - זה לא אומר שההסתכלות של איראן על ארה"ב תשתנה או שיהיה אמון בביצוע התחייבויותיה"
ויקרא שמו בישראל: פנחס מנחם בן ר' פנחס מנחם
שמחת ברית מרגשת נערכה הבוקר בחצר חסידות גור לבנו של הקדוש ר' פנחס מנחם פשווזמן הי"ד ומדוע הברית נערכה בחדרו של הרבי?
-
| חרדים
שמחת ברית מרגשת נערכה הבוקר (שלישי) אצל האדמו"ר מגור בירושלים בנו של הקדוש ר' פנחס מנחם פשווזמן הי"ד שנהרג לפני מספר חודשים מפגיעת רסיס טיל באשדוד נכנס בבריתו של אברהם אבינו.
הברית התקיימה בחדרו של האדמו"ר מגור ששימש כסנדק ולא בבית המדרש כמקובל, זאת בשביל שהאלמנה שתחי' תוכל לראות מקרוב את השמחה.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי שמו של הרך הנולד שנקרא בישראל הוא נקרא על שם אביו ובאמירת הברכות שאמר הסבא ר' חיים פשווזמן הוכרז ויקרא שמו בישראל פנחס מנחם בן ר' פנחס מנחם הי"ד ועין אחת לא נשארה יבשה.
הרבי כובד בסנדקאות והבן הרה"צ רבי שלמה צבי אלתר הנקרא אבי היתומים בגור כובד בכסא של אליהו.
למרות שאביו נפטר בגיל צעיר בגור נהגו לקרוא כפי שהיו במקרים בעבר גם בלי להוסיף שם.
